Exposició d'alumnes de primària al centre les Basses de Cambrils  

La mostra titulada “El voluntariat amb ulls d’infant” es podrà visitar fins a finals de març

23 enero 2018 10:44 | Actualizado a 24 enero 2018 13:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Racó Viu del Voluntariat del Centre Cívic Les Basses va estrenar divendres l’exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”, que es podrà visitar fins a finals de març.

L’exposició plasma la mirada dels infants sobre el voluntariat a través de 12 quadres pintats per nens i nenes de primària de l’Escola Arrabassada de Tarragona.

Aquest iniciativa està impulsada per la Federació Catalana del Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona amb l’objectiu de  donar a conèixer ja en l’edat infantil aquesta manera de ser i de compartir el temps i les causes solidàries.

L’exposició és el resultat d’un taller d’expressió artística realitzat pels alumnes de 4t, 5è i 6è, després de participar en diverses xerrades a l’aula sobre les raons del voluntariat, les accions que es fan i el que aporta  a les persones i a la comunitat fer voluntariat.

L’itinerància d’aquesta exposició  forma part de la voluntat de treballar en xarxa entre els diversos punts del voluntariat que hi ha en el territori: a Reus, Tarragona i Cambrils. Durant el mes de desembre, l’exposició es va poder visitar a l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona i ara es trasllada al Centre Cívic cambrilenc.

L’exposició és troba al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses (C/Sant Pere, 32 i C/Roger de Llúria, 33) i es pot visitar de dilluns a divendres de 8 a 22hores.

Comentarios
Multimedia Diari