Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Exposició d'alumnes de primària al centre les Basses de Cambrils  

La mostra titulada “El voluntariat amb ulls d’infant” es podrà visitar fins a finals de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'exposició és d'alumnes de primària de Tarragona i es pot veure a Cambrils fins el mes de març.

L'exposició és d'alumnes de primària de Tarragona i es pot veure a Cambrils fins el mes de març.

El Racó Viu del Voluntariat del Centre Cívic Les Basses va estrenar divendres l’exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”, que es podrà visitar fins a finals de març.

L’exposició plasma la mirada dels infants sobre el voluntariat a través de 12 quadres pintats per nens i nenes de primària de l’Escola Arrabassada de Tarragona.

Aquest iniciativa està impulsada per la Federació Catalana del Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona amb l’objectiu de  donar a conèixer ja en l’edat infantil aquesta manera de ser i de compartir el temps i les causes solidàries.

L’exposició és el resultat d’un taller d’expressió artística realitzat pels alumnes de 4t, 5è i 6è, després de participar en diverses xerrades a l’aula sobre les raons del voluntariat, les accions que es fan i el que aporta  a les persones i a la comunitat fer voluntariat.

L’itinerància d’aquesta exposició  forma part de la voluntat de treballar en xarxa entre els diversos punts del voluntariat que hi ha en el territori: a Reus, Tarragona i Cambrils. Durant el mes de desembre, l’exposició es va poder visitar a l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona i ara es trasllada al Centre Cívic cambrilenc.

L’exposició és troba al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses (C/Sant Pere, 32 i C/Roger de Llúria, 33) i es pot visitar de dilluns a divendres de 8 a 22hores.

Temas

Comentarios

Lea También