Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Exposició dels riudomencs Pere Rins i Francisco Domingo a Cambrils

La mostra "Pintar, un plaer" està oberta al Centre Cultural, al carrer Sant Plàcid fins el dia 11 de desembre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació de l'exposició a la Sala d'Àmbits, de Cambrils.

Presentació de l'exposició a la Sala d'Àmbits, de Cambrils.

Els artistes Pere Rins i Francisco Domingo van inaugurar divendres dia 10 de novembre una exposició de pintura a la Sala Àmbits del Centre Cultural Municipal de Cambrils (carrer Sant Plàcid, 18-20).

La mostra titulada “Pintar, un plaer” es pot visitar fins el proper 11 de desembre de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

El fil conductor d'aquesta exposició no es veu a simple vista, però hi és. En Nitu i en Siscu són dos amics d'infància que comparteixen el plaer de pintar. Amb estils no sempre coincidents però amb admiració mútua, suport constant i molta crítica constructiva, han anat explorant les seves inquietuds i madurant un treball que us volen exposar junts.

El riudomenc Pere Rins, més conegut com a Nitu, és un gran aficionat a la pintura, la música i el cinema.

Pere Rins.

La seva obra i treball ha estat present a molts llocs i àmbits diferents, com als cartells de pel·lícules a les marquesines del Cinema Palace de Reus durant 10 anys, a la galeria de fills il·lustres de Riudoms, a la portada de la revista de ciclisme Volata o els llibres de poemes “Riudoms a flor de pell” i “Elegies a Riudoms” de Josep Cros, al disseny de revistes locals, a infinitat de caricatures, retrats i també el disseny i il·lustració del màrqueting dels Gegants de Reus, entre altres.

Francisco Domingo, nascut també a Riudoms però cambrilenc de fa 45 anys, es confessa un enamorat de Cambrils i ha estat l’impulsor d’aquest projecte.

Francisco Domingo.

Ha estudiat cursos monogràfics de Pintura Creativa a l’Escola d’Art i Disseny de Reus. L’art i els viatges han estat dues constants en la seva vida i, a partir de la jubilació, la pintura ha pres un paper molt més important en el seu dia a dia.

Ha participat en diferents concursos de pintura, com per exemple el Premi de Pintura Vila de Cambrils els anys 2010 i 2012; en l’exposició al Centre Cívic de Vilafortuny i a varies exposicions col·lectives a Reus. També podem trobar la seva obra al Palau Arquebisbal de Tarragona.

D’un temps ençà el dos artistes pinten i creen amb un vincle més estret i això els ha portat a preparar aquesta mostra.

Temas

Comentarios

Lea También