Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Facua denuncia que PortAventura amenaça amb impedir l'entrada als que critiquin el parc a les xarxes socials

Segons l'associació de consumidors les normes de funcionament del complex també preveuen retirar passis per afirmacions 'contràries a la moral'

ACN

Whatsapp

Facua ha denunciat PortAventura davant les autoritats de consum perquè, segons assegura, a les seves condicions contractuals amenaça amb impedir l'entrada als que critiquin el parc a les xarxes socials o a qualsevol altre mitjà de comunicació. L'organització de defensa del consumidor ha enviat denúncies tant a l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (Aecosan) del Ministeri de Sanitat com a l'Agència Catalana del Consum, adscrita al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat. En els escrits s'alerta d'aquesta "amenaça", que s'hauria introduït en una actualització de les normes de funcionament del parc.

Segons l'entitat, en aquestes normes també es recull que els responsables del parc podrien retirar el passi de temporada als usuaris que, segons el seu judici, perjudiquin la imatges de "tercers" amb les seves afirmacions públiques o facin afirmacions "contràries a la moral" o "a l'ordre públic".

Facua qualifica aquestes directrius d'"intent de censura tan il·legal com absurd" ja que, al seu parer, implicaria que "qualsevol opinió crítica manifestada per un ciutadà en l'exercici del seu dret a la llibertat d'expressió que disgustés els responsables de PortAventura seria motiu per impedir-li l'entrada al recinte".

L'organització de defensa del consumidor alerta que aquesta "limitació" vulnera "tant la legislació estatal com autonòmica" de protecció dels consumidors, en "intentar impedir l'exercici dels drets constitucionals a la llibertat d'expressió i informació".

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También