Felip Puig dóna per feta la sortida de Veremonte de BCN World

El conseller assegura que 'no és un problema' per al projecte i destaca que els operadors turístics ara podran negociar 'directament i sense intermediaris' amb la Generalitat

19 mayo 2017 22:38 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha donat per feta la sortida de Veremonte del projecte de BCN World i ha assegurat que aquest pas "no és un problema" per tirar endavant el complex turístic. Al contrari, Puig ha afirmat que "l'operació és avui molt més viable", ja que els operadors interessats en apostar pel projecte poden negociar amb la Generalitat "directament i sense intermediaris". En unes declaracions aquest dijous després d'inaugurar el congrés Catalunya Emprèn, el conseller ha recordat que la Generalitat va agafar el "lideratge" del projecte un cop Veremonte va decidir no exercir la opció de compra dels terrenys on s'ha d'ubicar el complex hoteler de BCN World.

"Continuo pensant que el projecte és molt més sòlid, ja que els operadors podran negociar directament amb la Generalitat, sense intermediaris ni costos afegits", ha sentenciat Puig responent a preguntes dels periodistes. "En aquests moments, la viabilitat del projecte està més clara, més definida i amb un calendari més ràpid. Els operadors internacionals veuen millor aquesta interlocució directa sense intermediaris", ha afegit.

Sobre la retirada de Veremonte, Puig ha recordat que "després de l'impuls inicial, Veremonte no va executar l'opció de compra que tenia sobre els terrenys. En aquell moment, la Generalitat agafa el lideratge del projecte". El conseller ha agraït a l'empresa "el seu paper de posar sobre la taula un projecte amb una clara viabilitat i ha indicat que Veremonte "llença projectes i en busca el finançament".

La retirada de Veremonte "no és un problema", ha conclòs el conseller, que ha assegurat que els operadors "finalment tiraran endavant" el projecte "d'allotjaments turístics, de casinos, i restauració de qualitat". El Govern confia que operadors com Melco, Hard Rock, Grup Peralada i Value Retail (propietari de La Roca Village) es mantinguin en el projecte, després de la retirada de Veremonte i els seus principals promotors, Enrique Bañuelos i Xavier Adserà.

Comentarios
Multimedia Diari