Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ferit greu després de rebre una pallissa a Torredembarra

L'autor, un veí de 46 anys, va ser detingut per la Policial Local.

Jordi Cabré

Whatsapp

Després de moltes hores d'investigació, la Policia Local de Torredembarra, va poder identificar i detenir la setmana passada a un veí de la localitat de 46 anys acusat d'un delicte de lesions.

Els fets, segons han confirmat fonts policials, van passar la matinada del diumenge dia 3 de desembre en un local d'oci del carrer Tarragona. Una baralla entre clients va acabar amb una persona ferida, que va ser traslladada d'urgència a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

Els fets ocorreguts van activar una investigació policial, que va acabant donant el nom i cognoms del pressumpte autor. De fet, la persona hospitalitzada va haver de passar per quiròfan i un cop rebuda l'alta mèdica, es va traslladar a la localitat del Prat de Llobregat (província de Barcelona) a casa d'un familiar.

Per poder detenir a l'agressor de la baralla faltava la denúncia de la víctima i aquesta es va aconseguir un cop l'home va poder explicar els fets en primera persona.

Amb la declaració de la víctima, la Policia Local de Torredembarra va poder detenir al pressumpte agressor. I va ser a última hora de la tarda del divendres dia 8 quan es va procedir a l'arrest d'aquest veí acusat de ser l'autor d'un pressumpte delicte de lesions.

Tot i que no ha trascendit, l'origen de la baralla al local va ser perquè la víctima suposadament estaria increpant a l'acompanyant de l'agressor. Aquesta versió no ha estat confirmada.

Temas

Comentarios

Lea También