Fernández (PP) urgeix activar BCN World

Avui porta el tema al Parlament

19 mayo 2017 18:54 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’estat de BCNWorld arriba de nou al Parlament de Catalunya. El diputat del Partit Popular (PP) al Parlament, Alejandro Fernández, interpel·larà avui en el ple el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, sobre en quin punt es troba el projecte recreatiu i turístic de BCN World pel que respecta a la intervenció de la Generalitat.

Fernández exigirà a Junqueras «l’activació immediata del projecte», ja que el considera «cabdal en el futur de la província de Tarragona» però que també té una gran repercussió per Catalunya per la dinamització econòmica.

‘Quan?’

En aquest sentit, el diputat tarragoní del PP ha assenyalat que «demanaré al vicepresident que informi i concreti en quin punt es troba BCN World». Entre altres preguntes, Alejandro Fernández vol saber «quan s’aprovarà el Pla Director Urbanístic i quins són els terminis establerts per a l’opció de compra dels terrenys». Aquest punt és imprescindible per tirar endavant la inversió.

Així mateix, Alejandro vol que Oriol Junqueras «expliqui la situació actual dels inversors interessats en el projecte». En aquest sentit explica que «les darreres informacions aparegudes als mitjans sobre l’inversor Melco han portat certa preocupació sobre la seva viabilitat».

Comentarios
Multimedia Diari