Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Finalitza un nou curs de l’Aula 15 a Vila-seca

L'acte de cloenda es va celebrar a l'Antic Hospital. És la 17 edició d'aquesta Unitat de l'Escolatrització Compartida (UEC).

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els alumnes d'aquest curs de l'Aula 15.

Els alumnes d'aquest curs de l'Aula 15.

El Centre Municipal de Formació i Ocupació Antic Hospital es va dur a terme dilluns passat l’acte de cloenda del curs 2016-2017 de l’Aula 15, la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) que porta 17 anys funcionant a Vila-seca.

L’acte fou presidit per la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vila-seca, Manuela Moya i per la inspectora de zona del departament d’Ensenyament, Olga Fernández.

També va comptar amb la presència de professors, pares i de les directores dels instituts Ramon Barbat i Vila-seca.

Un total de 15 alumnes, procedents dels dos instituts de Vila-seca, han finalitzat aquest curs que els permet un millor accés al món laboral, així com també la continuació dels seus estudis.

L’A15 és un recurs d’atenció educativa especialitzada, un espai d’aprenentatge alternatiu per a certs alumnes amb dificultat d’integració al medi escolar. L’A15 desenvolupa una ESO adaptada fomentada en la promoció de les competències bàsiques estipulades pel Departament d’Ensenyament i és un projecte finançat per l’Ajuntament de Vila-seca i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También