Formació a La Bisbal davant la demanda de treballadors d'una empresa

L'alcaldessa explica que una empresa local contractarà un elevat nombre de treballadors.

13 febrero 2019 18:59 | Actualizado a 13 febrero 2019 19:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dilluns va començar la formació que s’emmarca en el Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) de la que també en prenen part persones contemplades en el projecte d’ocupació Integra’ls.

L’objectiu és instruir persones amb els coneixements concrets que requereixen els llocs de treball d’una empresa bisbalenca que pròximament contractarà un elevat nombre de treballadors.

De 18 a 24 anys
És una formació adreçada a persones de 18 a 24 anys, en el marc del PICE, i a persones del projecte Integra’ls. Al programa que imparteix la Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria d’Ocupació, hi participen 21 persones que, durant 18 dies, rebran formació específica sobre els llocs de treball d’aquesta empresa. 

El programa Integra’ls té l’objectiu d’ocupar persones amb risc d’exclusió als polígons industrials de la Bisbal.Compta emb col·laboració de l’ Ajuntament de la Bisbal, la Fundació Privada Santa Teresa i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

Per tots
La iniciativa insta l’empresariat a incorporar persones amb dificultats físiques, intel·lectuals, mentals o socials amb el propòsit que els empresaris defineixin llocs de treball per poder formar persones amb risc d’exclusió perquè els puguin ocupar.

L’alcaldessa de La Bisbal, Agnés Farré va destacar «el propòsit d’apropar les persones d’aquests perfils a les empreses i propiciar la seva contractació; si més no, promoure la igualtat d’oportunitats i que es tinguin en compte a l’hora de compondre o ampliar les plantilles". L’objectiu més inmediat és aconseguir inserir 50 persones entre el 2019 i el 2020. 

La iniciativa ha d’aconsseguir  que les empreses dels polígons, amb el suport constant d’Integra’ls, millorin la situació de vulnerabilitat de les persones amb més dificultats d’inserció i les donin estabilitat.

Comentarios
Multimedia Diari