Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Societat

Fotografia de km0 a Torredembarra amb ‘Diferents Mirades’

L’Associació Fotoamigo de Torredembarra presenta una exposició de 127 imatges

DAVID MONTERO

Whatsapp
Fotografia de km0 a Torredembarra amb ‘Diferents Mirades’

Fotografia de km0 a Torredembarra amb ‘Diferents Mirades’

L’Associació Fotoamigo de Torredembarra va posar en marxa el passat dia 10 de gener una nova exposició sota el nom de Diferents Mirades a la sala Lluís d’Icart a l’Ajuntament del municipi i que romandrà oberta a tots els públics fins demà 30 de gener.

Es tracta d’una exposició de 127 fotografies realitzades pels socis de l’associació torrenca amb una temàtica ben distinta i oberta a les propostes dels aficionats a la fotografia, que comprèn des de qüestions d’àmbit més local com imatges de la platja dels Muntanyans, un recorregut pel municipi i el mar Mediterrani, fins a obrir la mirada cap al Palau de la Música de Barcelona i traslladar el punt de mira cap a la ciutat de Nova York amb imatges del districte de Manhattan.

Aquesta diversitat temàtica respon a un dels objectius marcats des de Fotoamigo: «La intenció era mostrar una àrea diferent per persona, un tema del gust de cadascú».

La presidenta de de l’associació fotogràfica de Torredembarra, Miryam Huebra, nomena de «macroexposcició» a la galeria d’art en què destaca les 20 fotografies del soci i aficionat a la fotografia Manuel Silleros amb l’exposició Bodegons i oliveres, acompanyades d’un conjunt de càmeres fotogràfiques antigues que l’artista ha volgut compartir amb tots els interessats en descobrir més sobre el món de la fotografia.

Per la seva part, l’exposició compte amb Emocions a través de la càmera de Miryam Huebra que es mostra amb una sèrie de 27 fotografies sota el seu títol personal. D’aquesta manera Diferents Mirades ofereix la participació de gairebé una vintena d’artistes de diferents nivells, aquells que acaben de començar en el món de la fotografia i els que compten amb una àmplia experiència com aficionats en capturar diferents instants. «Diferents Mirades compta amb la participació de menors d’edat des dels vuit fins als disset anys», ha destacat Miryam Huebra.

Des de l’Associació Fotoamigo de Torredembarra s’espera que l’exposició mostri a tots els públics que visitin la galeria d’art l’existència d’un ampli ventall de possibilitats temàtiques en el món de la fotografia amb la intenció de donar a conèixer la seva passió.

L’Associació Cultural Fotoamigo va veure la llum per primera vegada fa un any i mig amb la finalitat de difondre el món de la fotografia. Des d’aleshores, han realitzat diversos tallers, excursions i exposicions com ara la realitzada per la Festa Major de Santa Rosalia, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat, reunint més de 200 fotografies de Torredembarra.

Els horaris

La mostra de fotografies, que es va inaugurar el passat 10 de gener, continuarà oberta fins demà dijous 30 de gener amb un horari de visita des de les 10h del matí fins a les 20h del vespre. L’entrada a l’exposició és a través del Pati del Castell.

Temas

Comentarios

Lea También