Fran Morancho, candidat del PSC per revalidar l’alcadia de Mont-roig

L’actual alcalde va rebre l’aval de la militància amb l’objectiu de liderar un projecte

13 febrero 2019 11:05 | Actualizado a 15 febrero 2019 16:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’assemblea de militants de l’agrupació local del PSC de Mont-roig i Miami va ratificar aquest dilluns al vespre l’únic candidat que es va presentar per encapçalar la llista per les pròximes eleccions municipals del PSC a Mont-roig del Camp: Fran Morancho. L’actual alcalde del municipi encapçalarà de nou la candidatura del PSC amb la voluntat de preparar una nova llista electoral i un nou programa que els permeti revalidar la victòria per quarta vegada consecutiva i liderar el municipi com en els darrers quatre anys.

Un cop escollit, Fran Morancho va voler agrair la participació en l’assemblea a tota la militància per permetre’l encapçalar un projecte que espera que sigui guanyador per continuar al capdavant de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i continuar amb la transformació evident del municipi durant els propers quatre anys.

“El proper 26 de maig ens presentarem davant de la ciutadania amb els deures fets per intentar convèncer aquells que no ens han votat fins ara que som la millor opció de totes les existents”, va assenyalar Fran Morancho en el seu parlament, on va dir també que “em presento amb la mateixa il·lusió que ho vaig fer la primera vegada perquè tinc ganes de continuar treballant pel meu poble i la meva gent; és el que més m’agrada. Puc dir que sóc un privilegiat perquè faig allò que més m’agrada i tinc previst de continuar treballant-hi”.

Morancho es va mostrar amb ganes de liderar el projecte pel suport que nota de la ciutadania: “Sento el suport de la gent que pensa com nosaltres i també el de molts ciutadans. Realment mantenim la confiança en les persones que, tot i no ser del nostre partit, en el moment de votar ho fan per la nostra opció perquè s’adonen que nosaltres treballem per tot el poble, prioritzant les persones amb més necessitats, més enllà de les sigles”, va concloure.

L’assemblea de militants va tenir lloc al local social de l’agrupació local del PSC a Miami Platja i va comptar amb la presència de militants amb dret a vot i també simpatitzants de l’agrupació, a més del suport de l’alcalde de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons López; l’alcalde de la Canonja i primer secretari del PSC a Tarragona, Roc Muñoz i la diputada al parlament de Catalunya Rosa Ibarra.

Nou espai de trobada digital

Properament, l’equip de campanya de Fran Morancho posarà en marxa un espai web www.moranchoalcalde.com, des del qual es podrà accedir a tota la informació que generi la candidatura i també es podrà accedir a les diverses xarxes socials amb què es treballarà a partir d’ara (facebook, twitter, instagram i youtube). Al mateix temps hi haurà un correu electrònic per enviar suggeriments i també un canal whatsapp per mantenir el contacte amb la candidatura.

Jornada participativa per elaborar el programa electoral

D’altra banda, ahir dimarts el nou equip ja es va posar a treballar en el programa del PSC de Mont-roig Miami, conscient que queden poc més de tres mesos fins a la data electoral.

En aquest sentit s’ha preparat una jornada programàtica oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc el dissabte 23 de febrer de 10 del matí a la 1 del migdia a la Casa Club de Bonmont que servirà per confeccionar el programa electoral a partir de les propostes que surtin d’aquesta jornada.

Comentarios
Multimedia Diari