Gairebé 350 participants, a la cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant

Hakim Hamid, del club Esports Armobal de Reus, va ser el guanyador d’aquesta desena edició disputada ahir 30 de juliol

31 julio 2017 12:45 | Actualizado a 31 julio 2017 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 342 persones van participar diumenge 30 de juliol en la 10a Cursa Popular de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

En concret, 142 persones es van inscriure a la cursa curta, de 900 metres de recorregut; i 200, a la cursa llarga, de 4.800 metres de recorregut. Els guanyadors de la cursa llarga de la categoria masculina van ser: Hakim Hamid, del club Esports Armobal, de Reus, que va quedar primer, amb un temps de 15 minuts i 56 segons; Azziz EL JIHAOUI, del Marroc, que va quedar segon, amb un temps de 16 minuts i 1 segon; i Jesús Caparrós, d’Amposta, que va quedar tercer, amb un temps de 16 minuts i 17 segons.

En la categoria femenina, l’Oxana Bonjorn, de Móra d'Ebre, va aconseguir la primera posició, amb un temps de 19 minuts i 41 segons; Adriana Daza, de Mollerussa, la segona, amb un temps de 19 minuts i 48 segons; i Marta Galego, de l'Hospitalet de l'Infant, la tercera amb un temps de 20 minuts i 29 segons.

Els guanyadors locals van ser: David O'Callaghan, que en la classificació general va quedar en 13a posició, amb un temps de 17 minuts i 57 segons; i Marta Galego, que en la classificació general va ocupar el 41è lloc i va quedar tercera en la categoria femenina. Més detalls dels resultats de la cursa a: www.tretzesports.com

Tots els menors de 8 anys van rebre una medalla en reconeixement a la seva participació; i tots els guanyadors van rebre un obsequi de part de l’Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors.

Com cada any, la inscripció a aquesta cursa, que va tenir com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, situada a la Platja de l’Arenal, va ser gratuïta.

Comentarios
Multimedia Diari