Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Gimnàstica per a la gent gran de Torredembarra

La regidoria d'Acció Social obre el període d’inscripcions del curs 2017-2018

Diari de Tarragona

Whatsapp
Aquest matí s'ha fet la festa de cloenda de la gimnàstica per a les persones grans del curs passat.

Aquest matí s'ha fet la festa de cloenda de la gimnàstica per a les persones grans del curs passat.

La Regidoria d'Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra obre el període de noves inscripcions a la gimnàstica per a la gent gran.

Les persones interessades s’han de dirigir del 15 de juny al 14 de juliol de 2017 a les oficines de la regidoria, al carrer de la Muralla, 16, de 9 a 14 hores, amb la sol·licitud emplenada i la corresponent documentació.

Tot just avui ha tingut lloc la festa de cloenda de la gimnàstica del curs 2016-2017.

La gimnàstica per a la gent gran és una activitat municipal gratuïta destinada a fomentar el benestar psicofísic de a gent gran, de persones afectades de fibromiàlgia o fatiga crònica i similars, que estiguin empadronades al municipi.

Totes aquestes activitats serveixen perquè les persones grans se sentin millor, amb més energia, aprenguin a relaxar-se, a reduir l’estrès i a dormir millor.

En definitiva, mantenir-se actiu durant aquesta etapa de la vida és molt beneficiós per la seva salut psicològica i física, a més a més de contribuir a potenciar les relacions socials.

El regidor d’Acció Social, Lluís Suñé, destaca que des de la Regidoria d'Acció Social es vol potenciar i facilitar que la gent gran de la vila sigui activa. 

Aquesta activitat consisteix en dos dies de gimnàstica de manteniment a la setmana (tonificació muscular, elasticitat i equilibri) i un dia d’aiguagim (gimnàstica dins de l’aigua). Es pot optar a fer les dues activitats o solament una d’elles. 

Temas

Comentarios

Lea También