Gimnàstica per a la gent gran de Torredembarra

La regidoria d'Acció Social obre el període d’inscripcions del curs 2017-2018

12 junio 2017 15:48 | Actualizado a 12 junio 2017 15:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria d'Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra obre el període de noves inscripcions a la gimnàstica per a la gent gran.

Les persones interessades s’han de dirigir del 15 de juny al 14 de juliol de 2017 a les oficines de la regidoria, al carrer de la Muralla, 16, de 9 a 14 hores, amb la sol·licitud emplenada i la corresponent documentació.

Tot just avui ha tingut lloc la festa de cloenda de la gimnàstica del curs 2016-2017.

La gimnàstica per a la gent gran és una activitat municipal gratuïta destinada a fomentar el benestar psicofísic de a gent gran, de persones afectades de fibromiàlgia o fatiga crònica i similars, que estiguin empadronades al municipi.

Totes aquestes activitats serveixen perquè les persones grans se sentin millor, amb més energia, aprenguin a relaxar-se, a reduir l’estrès i a dormir millor.

En definitiva, mantenir-se actiu durant aquesta etapa de la vida és molt beneficiós per la seva salut psicològica i física, a més a més de contribuir a potenciar les relacions socials.

El regidor d’Acció Social, Lluís Suñé, destaca que des de la Regidoria d'Acció Social es vol potenciar i facilitar que la gent gran de la vila sigui activa. 

Aquesta activitat consisteix en dos dies de gimnàstica de manteniment a la setmana (tonificació muscular, elasticitat i equilibri) i un dia d’aiguagim (gimnàstica dins de l’aigua). Es pot optar a fer les dues activitats o solament una d’elles. 

Comentarios
Multimedia Diari