Hermanos Guasch i Club Nàutic de Salou donen 68 quilos de peix al Banc d'Aliments

El peix es va pescar en el Selective Barracuda Tour Costa Daurada, el concurs de pesca organitzat, aquest cap de setmana

06 mayo 2019 11:27 | Actualizado a 08 mayo 2019 12:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Selective Barracuda Tour Costa Daurada, el concurs de pesca organitzat a duo per la nàutica Hermanos Guasch i el Club Nàutic de Salou, ha recaptat 68 quilos  de peix de les costes tarragonines aquest cap de setmana. 68 kilos de solidaritat que s’han entregat al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, una associació sense ànim de lucre molt arrelada al territori.

Jorge Luque Fernández, patró de l’embarcació L’Ariadna, ha estat el guanyador d’aquesta 3a edició del Selective Barracuda Tour en el qual han participat 20 embarcacions, fet que el permetrà participar en la gran final internacional del Barracuda Tour que es celebra a Port Crouesty (França) del 15 al 18 de maig. Aquesta competició reunirà als millors pescadors aficionats d’Europa, on participaran els/les guanyadors/es d’altres "Selectives" realitzats prèviament per tot el continent.

A més, en motiu de la celebració dels 25 anys d’Hermanos Guasch d’enguany, s’ha sortejat una plaça directa a la final del concurs entre els participants del Selective de la Costa Daurada. El guanyador de la mateixa ha estat Juan Antonio Ortuño (embarcació Jamty). En aquesta línia i per a la participació a la final, Hermanos Guasch posarà a disposició de Jorge Luque Fernández i de Juan Antonio Ortuño, dues embarcacions de pesca Beneteau Barracuda, apart de fer-se càrrec de despeses associades a la participació en el concurs.

Rodolf Guasch, CEO d’Hermanos Guasch i coorganitzador de l’esdeveniment, ha volgut destacar que “el concurs és una mostra de la molt necessària implicació de les empreses i entitats amb el territori i la seva gent” i s’ha mostrat satisfet pel fet que “treballar amb el Club Nàutic de Salou ha estat tot un encert de cara a fomentar la nàutica en el nostre entorn més proper”. En aquest sentit, ambdues organitzacions han aprofitat l'ocasió per generar sinergies que permetin aquest darrer objectiu.

Pesca solidària i amigable

El concurs, que ha comptat amb el patrocini de la gamma de motors fora borda Suzuki, ha estat també una oportunitat perquè els participants gaudissin d'un competitiu, alhora que amigable, dia de pesca. L'esdeveniment, que ha tingut com a base d'operacions el Club Nàutic de Salou, va arrencar dissabte a primera hora del matí (7:00 h) amb una reunió de tripulacions per explicar les bases de l'esdeveniment.

Després d'un intens matinal de pesca, les embarcacions han tornat a port per procedir a la verificació i pesada de les captures, a fi de determinar l’embarcació guanyadora del concurs i també el 2n (Ramon Duran Calero, amb l’embarcació Camella 4) i 3r (Juan José Arnavat Roig, amb l’embarcació JJ) classificats. La jornada s’ha tancat amb un dinar de germanor al nàutic, en el qual s’han lliurat els premis als guanyadors i s’han realitzat sorteigs de materials de pesca entre tots els participants a fi d’incentivar la participació en properes edicions del concurs. El punt i final l’ha posat l’actuació del monologuista Albert Boira.

Comentarios
Multimedia Diari