Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Homenatge als cambrilencs que celebren el 65 aniversari

L’alcaldessa Camí Mendoza i altres membres del consistori els van rebre diumenge a la sala de plens de l'Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp
La sala de plens de Cambrils amb els veïns homenatjats. FOTO: Aj. Cambrils

La sala de plens de Cambrils amb els veïns homenatjats. FOTO: Aj. Cambrils

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i diversos regidors i regidores del consistori van oferir diumenge al migdia una recepció institucional a un grup de 69 cambrilencs i cambrilenques que han fet o faran 65 anys durant aquest any 2017.

Cambrils
Els veïns homenatjats a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils.

Després de fer la fotografia oficial al vestíbul de l'Ajuntament, els participants van entrar a la Sala de Plens, on l'alcaldessa els va dirigir unes paraules de felicitació i es va fer el lliurament d'obsequis a les persones nascudes el 1951.

En aquesta ocasió, els homenatjats van rebre una làmina de l'artista cambrilenca Marta Nolla.

Cambrils
Imatge de l'acte celebrat aquest diumenge a Cambrils. FOTO: Aj. Cambrils

La celebració va començar a l’ermita de la Mare de Déu del Camí amb una ofrena floral, la visita al cambril i l’assistència a la Santa Missa.

En el decurs de l’Eucaristia es va llegir una pregària en nom del grup. A continuació, els homenatjats i homenatjades van pujar als trenets turístics per fer un recorregut per diversos carrers de la Parellada, centre històric, Eixample i Port i acabar a l’Ajuntament.

Després de la recepció institucional i la fotografia de grup, la comitiva va continuar la celebració amb un dinar d’aniversari.

Temas

Comentarios

Lea También