Imma Morales (PSC) deixa l’equip de govern d'Altafulla i passa a l’oposició

Morales ha argumentat que el motiu de sortir de l’executiu municipal respon a les discrepàncies en algunes qüestions com el nou pla de gestió de la platja o el projecte urbanístic per a la zona de Safranars però sobretot, el fet que no li consultessin en accions que tenen a veure amb les regidories que encapçalava

23 agosto 2021 16:57 | Actualizado a 23 agosto 2021 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fins ara tercera Tinent d’Alcalde i regidora de Via Pública i Mobilitat i Gent Gran i Protecció Animal,  Imma Morales, del PSC, ha  presentat la seva renúncia, amb la qual cosa el partit dels Socialistes deixa de tenir representant al govern municipal altafullenc.

Morales ha argumentat que el motiu de sortir de l’executiu municipal respon a les discrepàncies en algunes qüestions com el nou pla de gestió de la platja o el projecte urbanístic per a la zona de Safranars, però sobretot, el fet que no li consultessin en accions que tenen a veure amb les regidories que encapçalava, com per exemple les recents intervencions al carrer de Dalt.

La regidora del PSC ha assegurat que el fet de passar a l’oposició no significa que plantegi una moció de censura o algun pacte amb Alternativa Altafulla i assegura que «ni se m’ha passat pel cap». En aquest sentit, Morales ha afirmat que ara el seu objectiu és fer «una oposició constructiva», i que malgrat tot votarà a favor de qualsevol proposta que sigui beneficiosa per al municipi.

Per la seva banda, els coalcaldes d’Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, lamenten la decisió de la regidora i no entenen «aquest trencament sobtat». A la vegada asseguren  que «en cap moment s’ha interferit en la tasca d’altres àrees». En referència a la proposta de canvi al carrer de Dalt, Molinera i Muntadas defensen el consens obtingut tan dins l’equip de govern com en comissió d’urbanisme. Els màxims responsables municipals es reafirmen en «tirar endavant el Pla d’Acció Municipal malgrat que el PSC hagi decidit trencar el pacte postelectoral» i valoren positivament la feina que s’ha fet aquests dos anys de manera conjunta.

L’equip de govern es queda així amb minoria, integrat per sis regidors: cinc de l’EINA i un d’Ara Altafulla, mentre que  l’oposició compta amb els quatre regidors d’Alternativa Altafulla, un de Junts x Altafulla, un no adscrit i la representant del PSC.

Comentarios
Multimedia Diari