Immobilització d’un vehicle i diligències judicials a Coma-ruga

La Policia Local del Vendrell intervé marihuana, eienes sense justificar i descobreix que el conductor no té permís de conduir.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Ramon Costa

FOTO: Ramon Costa

Ahir a la tarda, al voltant de les 19:30 h, a la plaça dels Germans Trillas del Vendrell, una patrulla de la Policia Municipal que anava a fer un servei a l’oficina de Coma-ruga va observar un vehicle amb dos ocupants que abans havien identificat dins d’una finca i el van aturar.

Es va comprovar que el conductor tenia el permís de conducció caducat, motiu pel qual va ser denunciat. També es va evidenciar que anava sota els efectes de begudes alcohòliques, però es va negar a sotmetre’s a les proves, per la qual cosa se li van fer diligècies penals.

A més, a l'interior del vehicle hi havia diverses bosses amb eines de diferents característiques de les quals no es presenta cap factura de pertinença i van ser comissades. També s’hi va trobar una quantitat important de substàncies, presumptament marihuana, i les dues persones van ser denunciades per tinença d’estupefaents.

D’altra banda, pel fet de comprovar que no tenia assegurança ni ITV vigents, el vehicle va ser immobilitzat i traslladat a les dependències policials i el propietari va ser denunciat.

Temas

Comentarios

Lea También