Inaugurada la Fira de Cambrils que espera rebre 40.000 visitants

L'acte l'ha presidit la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega

19 mayo 2017 22:38 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha destacat que la fira de Cambrils "és un motor de la reactivació econòmica" de Catalunya on es posa en valor tots els productes de proximitat i les empreses del territori. La vicepresidenta, que ha inaugurat aquest divendres la 58ena edició de la multisectorial del municipi de Baix Camp, ha remarcat que comencen a ser evidents els resultats de "l'esforç" dels empresaris per incrementar l'exportació dels productes catalans. Ortega ha recorregut amb l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, els 35.000 metres quadrats d'exposició on s'apleguen enguany 267 estands amb 132 expositors. S'espera que la mostra aplegui més de 40.000 visitants aquest cap de setmana.

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha destacat la llarga tradició de la fira multisectorial de Cambrils, que aquest any celebra 58 edicions, i ha posat en valor "la vivesa econòmica i cultural" que suposa la mostra i les activitats que s'organitzen al seu voltant. "Són un referent per a tot el país", ha apuntat. Per a Ortega la fira cambrilenca "és un motor de la reactivació econòmica de Catalunya" on, a més, es promociona tot el producte local i de quilòmetre zero del municipi i del Baix Camp i el territori. La vicepresidenta també ha destacat la fidelitat els expositors, que s'ha notat especialment en aquesta edició, amb moltes empreses participants en les darreres edicions que han tornat a ser-hi presents. Aquest fet "marca", per a la vicepresidenta, el ritme de creixement que s'està impulsant al país.

Ortega també ha assenyalat que la mostra fa evident "l'esforç d'exportació dels productes catals que han estat fent aquests anys de crisi econòmica les petites i mitjanes empreses per seguir endavant. "És un valor que posem sempre en primera línia perquè la reactivació econòmica passa per aquest esforç que comença a donar els seus fruits", ha dit la vicepresidenta del Govern.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, també ha destacat que la fira cambrilenca és un referent al Camp de Tarragona i a la comarca del Baix Camp i un punt d retrobament per als veïns. Dalmau ha ressaltat que la mostra s'hagi mantingut durant els anys de la crisis econòmica i que en aquesta edició fins i tot el nombre d'expositors hagi augmentat. Són aquest any 132 expositors i 267 estands repartits en 35.000 metres quadrats d'exposició comercial dividits en automoció, maquinària agrícola, i jardineria, comerç i serveis, alimentació, restauració, mercat medieval, medievàlia, atraccions infantils, espai àgora, espais musicals, exposició de cotxes antics, entre altres.

Comentarios
Multimedia Diari