Inaugurada la renovació i l’ampliació del pavelló municipal de Vila-seca

Finançat per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca, és el primer equipament dels Jocs Mediterranis que ha estat inaugurat

18 enero 2018 12:07 | Actualizado a 19 enero 2018 11:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dimecres per la tarda, en el marc de la Festa Major d’Hivern de Vila-seca, va quedar inaugurada la renovació i l’ampliació del Pavelló Municipal d'Esports.

La inauguració va anar a càrrec de l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, juntament amb el regidor d'Esport de l’Ajuntament de Vila-seca, Francisco Almazán; el director de Màrqueting i de Recursos Humans del Comitè Olímpic Espanyol, Manuel Parga; el conseller de l'Ajuntament de Tarragona i comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor i els presidents de les entitats esportives usuàries del pavelló: el Patí Club Vila-seca, el Club Hoquei, el Club Handbol i el Club Vila-seca Futbol Sala.

Tots ells van descobrir la placa inaugural i, després dels parlaments a la pista poliesportiva, el públic assistent va poder gaudir de l'exhibició i desfilada del grup de show del Patí Club i el Club Hoquei i van assistir a l'entrenament del Club Handbol Vila-seca.

Tal i com va destacar Josep Poblet, “amb l'ampliació i renovació d'aquest Pavelló, l'esport a la nostra ciutat apunta cap a l'excel·lència”, afegint que “el Pavelló es troba al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca, un espai afortunat que és un tresor d’edificis dedicats a l’esport i a la formació”.

Característiques de l'equipament

El recent estrenat equipament esportiu, amb prop de 4.000 m2 de su perfície , va ser rehabilitat íntegrament per tal d'adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a funcionalitat, eficiència de les instal·lacions, accessibilitat i seguretat d'ús, així com la millora i substitució dels revestiments, acabats i serveis interiors.

D'altra banda, es va cobrir i ampliar la pista annexa, es remodelà tot el paviment i es va construir un porxo perimetral com element d'unió i circulació entre els dos espais. El cost total de l'actuació va ser d'1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Vila-seca.

Cal recordar que aquest equipament esportiu acollirà les competicions esportives de lluita grecoromana i lliure dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Aquest cap de setmana, arriba el plat fort de la Festa Major

Per finalitzar la setmana, demà divendres tindrà lloc la presentació de l’exposició “Ruixats de foc: els bombardeigs franquistes a les comarques tarragonines i ebrenques” a càrrec del Dr. Ramon Arnabat Mata.

L’exposició romandrà ubicada entre la Gastronoteca El Centru i la Biblioteca Pública, fins al 17 de febrer. Més tard, a les 22.30 h, el Pavelló Municipal d’Esports acollirà el concert de “La Raíz” i a les 23.30 h al Circ dels Somnis tindrà lloc el concert d’OBK.

Dissabte 20 de gener arrencarà amb el Torneig Social de Petanca a les pistes de petanca del Parc de l’Estació i a les 10 hi haurà l’esperada Cursa de Pallassos i Pallasses “Joan Busquets” des de la plaça de Voltes.

A les 10.45 h s’inaugurarà el carrer de Beatriu de Queralt, seguidament a les 12.30 h hi haurà l’actuació castellera amb els Xiquets de Vila-seca a la plaça de l’Església i a la tarda, a les 18.00 h, es lliuraran els premis del V Concurs de Fotografia Albert Iturria, a la Sala Polivalent de la Casa Consistorial.

A les 19.30 h començarà la Nit del Foc amb el Ball de Sant Miquel a la plaça de Voltes, la tabalada i el correfoc amb el Drac de Sant Roc, els balls de diables Els Set Pecats Capitals de la Pobla de Mafumet, de Sabadell, de Vilafranca i de Vila-seca. A la nit, a partir de les 23.30 h, tindrà lloc el Gran Ball de Festa Major amb l’Orquestra La Mundial i música de Dj’s amb la presència de Cabronazi.

El diumenge 21 de gener hi haurà el Tradicional Cós de Sant Antoni, Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, que començarà a les 11 al Circuït Hípic del Parc de la Torre d’en Dolça, amb les parades d’artesans.

A partir de les 12, cavalls pura sang anglesos disputaran tres curses amb les quals es lliuraran el Premi Torre d’en Dolça, el Gran Premi Ajuntament de Vila-seca i el Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

A la mateixa hora, a les 12 del migdia, tindrà lloc el Trofeu Ajuntament de Vila-seca Sant Antoni 2018 entre AVF Vila-seca i Llegendes Vila-seca l’Oficina, a l’Estadi Municipal. El cap de setmana el tancarà la Cercavila del Seguici Tradicional amb Elements Festius i Balls, des del jardí del Castell i fins a la plaça de l’Església, a les 7 de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari