Inici de les obres de renovació de l'accés a Llorenç

Els treballs s'allargaran tres mesos

13 febrero 2019 09:57 | Actualizado a 13 febrero 2019 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les obres per el nou accés a Llorenç per la Plaça de la Vila començaran els propers dies. Una vegada comencin, la previsió és que s’allarguin tres mesos.

Les obres contemplen una completa renovació d’aquest accès. Es farà una ampliació i es crea una illa central per aparcament de vehicles en bateria, una vorera, arbres i una rotonda a l’extrem tocant la Carretera de Sant Jaume.

Parada de bus
Per aconseguir aquesta ampliació es reduirà part del pati de l’antic Nieró i desapareixerà l’aparcament que hi ha al costat. Els edificis restants quedaran alineats amb l’antic Ajuntament, reconvertit actualment en l’Espai Jove. 

També es modificarà l’accés a la bàscula i a la benzinera de la Plaça del Sindicat. La parada del bus canviarà la seva ubicació i es desplaçarà uns metres més cap dintre. 

D’altra banda, a la vorera que toca a la carretera, des del carrer Sant Jordi fins al torrent, es prohibirà l’aparcament de vehicles.

El tram afectat per les obres va des de la Carretera de Sant Jaume fins al Camí de la Plana. L’obra, pressupostada inicialment en 432.700 euros ha estat adjudicada per 324.000 euros.

Comentarios
Multimedia Diari