Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Intercanvi entre l'Institut Ramon de la Torre, de Torredembarra, i Gymnasium Überlingen (Alemanya)

Els 30 alumnes i tres professors estaran a la localitat fins demà dia 11

Redacció

Whatsapp
Recepció oficial dels alumnes alemanys a les escales de l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament de Torredembarra

Recepció oficial dels alumnes alemanys a les escales de l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament de Torredembarra

Fins demà 11 d'octubre l'Institut Ramon de la Torre fa d'amfitrió d'un grup de 30 alumnes i 3 professors alemanys de l'escola Gymnasium Überlingen. Aquesta visita obre la segona fase de l'intercanvi iniciat el passat mes d'abril. En aquella ocasió, un grup d'alumnes de l’Institut Ramon de la Torre va poder viatjar a Überlingen, on van conèixer aquesta zona d'Alemanya, a més de practicar anglès i alemany, i van gaudir de l'hospitalitat de les famílies amfitriones i fer amistats. Ara és el seu torn per descobrir el nostre país i cultura. En el marc d’aquesta visita, aquest matí han estat rebuts per l’alcalde, Eduard Rovira, a l’Ajuntament.

L'Institut Ramon de la Torre, en el seu afany d'incentivar l'aprenentatge de llengües estrangeres, sempre ha treballat per oferir programes internacionals d'intercanvi, amb la finalitat de donar la possibilitat de practicar l’idioma i viure en primera persona tot allò que l'envolta, és a dir, la cultura i la realitat del país.

L'Institut Ramon de la Torre disposa ja d'una llarga experiència en aquest tipus de programes ja que l'any 2007 va realitzar el primer intercanvi amb l'escola Edwards-Knox Central School d'Estats Units que va perdurar fins al 2009. Posteriorment, es van desenvolupar projectes europeus mitjançant la plataforma de la Comunitat Europea anomenada E-Twinning, que van fructificar l'any 2010 i següents en un intercanvi amb l'escola Gesamtschule Bahrenfeld d'Hamburg, a Alemanya. Finalment, fa dos cursos, un altre institut del mateix país, Gymnasium Überlingen, va prendre el relleu i es va incorporar al programa europeu d'intercanvis de l'Institut Ramon de la Torre.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También