Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Interrupció ferroviària entre L'Hospitalet i l'Ametlla de Mar: de divendres a dilluns al matí

Les obres del Corredor del Mediterrani tallaran aquest tram de via a les 19 hores del dia 17 fins a les 6 del matí del dia 20.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El servei ferroviari quedarà interromput de divendres a diumenge. Dilluns a les sis del matí es reobrirà el tram L'Hospitalet- L'Ametlla.

El servei ferroviari quedarà interromput de divendres a diumenge. Dilluns a les sis del matí es reobrirà el tram L'Hospitalet- L'Ametlla.

Entre les 19 hores de divendres 24 i les 6 del matí de dilluns 27 de novembre , Adif executarà actuacions al tram Vandellòs-Bifurcació Calafat per adaptar la infraestructura actual a les necessitats del nou traçat de la línea Barcelona-Tarragona-València, del Corredor Mediterrani.

Els treballs consistiran principalment en la modificació de l’esquema de vies a l’àmbit de l’actual estació de Vandellòs per adaptar-lo a la nova configuració i a la connexió amb la nova variant Vandellós-Tarragona.

Aquesta actuació comportarà la interrupció del servei al tram L’Hospitalet de l’Infant – L’Ametlla de Mar.

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers al trajecte afectat, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera.

D’aquesta manera, el servei en línies generals es prestarà de la següent manera:

  • Trens Regionals R16: (Barcelona–Tortosa per Tarragona): Servei alternatiu per carretera entre L’Ametlla de Mar i L’Hospitalet de l’Infant. La resta del servei es prestarà en tren.

  • Serveis Llarga Distància. Euromed:
  • Barcelona-València-Alacant: Servei alternatiu per carretera Barcelona–València.
  • Talg o Barcelona-Múrcia-Lorca/Cartagena: Transport per carretera entre L’Aldea i Barcelona.
  • Tren Talgo Barcelona-Sevilla (per ample convencional): Servei per carretera entre Barcelona i Castelló.

Tota la informació sobre aquestes modificacions es podran consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41 i 912 320 320, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies, @inforenfe i @adif_es). 

Modificacions al servei ferroviari per obres del Corredor Mediterrani en el tram Vandellós-Bifurcació Calafat

  • Per a facilitar la mobilitat dels viatgers s’estableix un servei alternatiu per carretera per a trens Regionals i de la línia R16 i Llarga Distància del Corredor Mediterrani.
  • Les actuacions obliguen a interrompre el servei des de divendres 24 a les 19.00 hores fins l’últim servei de diumenge 26 de novembre.

Temas

Comentarios

Lea También