Ismael Serrano commemora els seus 20 anys al Pau Casals

El músic presenta aquest dissabte un concert acústic en què tocarà els seus èxits i nous temes

13 febrero 2019 11:55 | Actualizado a 13 febrero 2019 12:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Auditori Pau Casals acollirà aquest dissabte un dels grans reclams de la programació d’aquest semestre i que ha generat molt d’interès. Ismael Serrano, després d’esgotar entrades a Barcelona, Madrid o València, farà aturada a la sala de Sant Salvador per mostrar el seu espectacle.

El debut d’Ismael Serrano fa vint anys, amb l’històric Atrapados en azul, va ser tot un revulsiu per a la cançó d’autor en castellà. Ara, el músic de Vallecas bufa les espelmes i celebra 20 anys de la seva carrera.

És un concert acústic, refinat i emocionant, en què el cantautor madrileny repassarà els seus èxits i presentarà noves cançons i versions, amb la sinceritat com a bé més preuat, i cançons que, en aquests temps d’incertesa i convulsió, animen a seguir lluitant.

Mesos després de passar triomfalment per Madrid i Barcelona, amb les entrades exhaurides, i de ser aclamat una vegada més a l’Argentina, Ismael Serrano visita el Vendrell amb el seu repertori alhora íntim i personal, d’abast públic i social: cançó, poesia i compromís.

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura (Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14 h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix auditori.

Comentarios
Multimedia Diari