Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jennifer Panebianco actuarà dissabte a Miami Platja

L’enfant prodige del violí oferirà un concert a les 19 hores al Centre Polivalent.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’enfant prodige del violí oferirà un concert amb obres de Paganini i Chick Corea.

L’enfant prodige del violí oferirà un concert amb obres de Paganini i Chick Corea.

La nena prodigi del violí, Jennifer Panebianco del Mònaco actuarà aquest dissabte al Centre Polivalent de Miami Platja. Coneguda com l’enfant prodige, i amb només 11 anys, ja ha aconseguit guanyar diversos premis internacionals a països com Eslovènia, França, Itàlia, Grècia o Anglaterra.

Dissabte, a Miami Platja mostrarà el seu talent en un concert titulat “De Paganini a Chick Corea”. Una actuació amb un repertori d’alt nivell, que inclourà les obres Caprice 24 de Paganini, variacions de Handel-Halvorsen, la dansa hongaresa núm. 5 de Brahms, la Llista de Schlinder, Czardas, el Shostakovich Vals i Spain de Chick Corea, entre d’altres. L’actuació serà a les 7 de la tarda i l’entrada és gratuïta.

La mare va créixer a Miami Platja

Vània del Mònaco i els avis de la nena van viure a Miami Platja durant diversos anys. La seva mare va habitar-hi fins als 20 anys, per la qual cosa la família és ben apreciada per molts veïns i veïnes. Actualment viuen a Vilafortuny, tot i que viatgen de forma habitual per participar en diversos concerts, certàmens i concursos.

Jennifer Panebianco estudia en un institut de Vila-seca que li permet fer una adaptació curricular i continuar estudiant música. Actualment viatja setmanalment a Madrid, on estudia violí, després d’haver passat pel Conservatori de Vila-seca i haver aprés dels professors Josep M. Ferrando i Pep Solorzano, peces claus en la seva carrera musical. A més, també està estudiant alemany, per poder, properament, desenvolupar la seva carrera musical en aquest país.

Al concert d’aquest dissabte de Miami Platja utilitzarà un violí i un arc de luxe, cedits pel luthier de Barcelona Josep Saguer i l’arqueter Petr Aurednick de Praga, instruments amb una sonoritat única per una actuació irrepetible.

Temas

Comentarios

Lea También