Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jornada de neteja de platges a l’Hospitalet de l’Infant per diumenge 21 d’octubre

L’ha organitzada  l’Ajuntament i Glups Diving Center per col·laborar en la conservació del fons marí i en la conscienciació mediambiental

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Glups Diving Center han organitzat per aquest diumenge 21 d’octubre una jornada de neteja de platges a l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de diverses entitats i establiments locals.

El punt de trobada serà la Platja de l’Arenal (davant la Base Nàutica i el camp de futbol), a les 9 hores. A les 13 h és previst que finalitzi, amb el pesatge dels residus recollits i un dinar de germanor per a tots els participants.

Aquesta activitat, impulsada per les regidories de Turisme i Medi Ambient,  té com a objectiu col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental. Està adreçada a tothom: tant a bussejadors amb ampolla (amb certificació i assegurança vigent), com a bussejadors a pulmó (apneistes amb assegurança vigent), aficionats a l’snorkel i voluntaris per netejar en terra.

A tots els participants que no disposin de material de busseig, Glups Diving Centre els el cedirà per realitzar l’activitat sense cost addicional (excepte els escarpins).

Per a la bona organització i previsió de material, precisament, es demana a les persones interessades a prendre part en aquesta jornada que escriguin un correu electrònic a l’adreça buceo@glupsdiving.com amb les dades que figuren al cartell. Més informació al telèfon 977 792 818 i a www.glupsdiving.com

Temas

Comentarios

Lea También