Josep Antoni Benedicto, elegit alcaldable del PSC per Roda de Berà

El candidat socialista ha estat elegit amb el 95,8% dels vots dels afiliats de l'agrupació socialista de Roda que van assistir a l'assemblea

19 mayo 2017 23:30 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Josep Antoni Benedicto és l’alcaldable socialista a Roda de Berà a les eleccions municipals del 24 de maig. Benedicto ha estat elegit amb el sufragi afirmatiu del 95,8% dels vots de la militància que van prendre part en l’assemblea convocada per elegir cal cap de llista del PSC.

L’alcaldable socialista és advocat penalista de professió, té 54 anys, forma part de la comissió executiva local del PSC de Roda de Berà i té un ampli coneixement de l’Administració local.

En les seves primeres declaracions un cop elegit alcaldable del PSC, Josep Antoni Benedicto s’ha compromès “a treballar sense descans per donar solucions als problemes reals dels veïns i veïns de Roda. Per desgràcia, al nostre municipi, com a la resta del país, durant aquests darrers quatre anys han crescut l’atur i les desigualtats socials. El nostre primer repte és fer tot allò que estigui a les mans de l’Ajuntament per tornar a generar ocupació i impulsar polítiques socials que ajudin a la gent en aquests moments de crisi. Aquesta serà la prioritat número 1 dels socialistes.”

“Volem una Roda de Berà socialment cohesionada, amb uns serveis municipals d’excel·lència, orgullosa de la seva societat civil i que tots els veïns del nostre poble, hagin nascut o no a Roda, la sentin com a pròpia”, ha afirmat l’alcaldable socialista.

A l’assemblea dels socialistes de Roda també van assistir el president de la comissió executiva del PSC del Camp de Tarragona i diputat al Parlament, Xavier Sabaté, el secretari d’organització, Joan Ruiz, i el secretari de política municipal de la Federació, Josep Masdeu.

 

Comentarios
Multimedia Diari