Joventut de Cambrils reversiona el seu logo per segmentar la comunicació

Les activitats i serveis es distingiran per dos grups d’edat principals: menys de 20 anys i més de 20 anys 

16 noviembre 2021 21:30 | Actualizado a 19 noviembre 2021 17:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha reversionat el seu logo corporatiu amb diferents adaptacions per segmentar la comunicació de les activitats que organitza segons les diferents franges d’edat, col·lectius i causes. Les noves imatges permetran identificar de manera més ràpida i icònica la temàtica o el públic al qual es dirigeixen les activitats.   

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat que el col·lectiu jove de 12 a 35 anys és prou ample i divers i ha afirmat que per millorar la comunicació i la mateixa programació “era important fer un esforç de segmentació per centrar-se en necessitats i demandes per edats i ser més eficient a l’hora de fer arribar la informació a les persones destinatàries en cada cas”.  

La jove dissenyadora cambrilenca Blanca Castillo, autora del logo original, ha estat l’encarregada de fer les adaptacions. Per una banda, la creadora ha adaptat la imatge amb diferents colors segons l’edat per especificar les activitats destinades a una franja concreta. Les activitats dirigides a menors de 20 anys s’identificaran amb una variant en color verd, les adreçades a majors de 20 anys portaran el logo turquesa i les propostes per adults, pares i mares es vincularan al negre.  

Per altra banda, s’ha realitzat una adaptació del logo per commemorar un esdeveniment important o una causa concreta, que servirà per remarcar i reforçar aquest dia. En total són quatre adaptacions concretes per donar suport al col·lectiu LGTBIQ+, donar suport a la dona, contra la sida i contra el càncer de mama.  

Comentarios
Multimedia Diari