L'Ajuntament de Calafell acusa un regidor de la CUP de fer pintades

Kilian Fuertesnega els fets i explica que dijous passat, després de saludar un grup de persones, va ser identificat per la Policia Local.

24 febrero 2020 19:18 | Actualizado a 25 febrero 2020 19:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Calafell (Baix Penedès) ha acusat, a través del seu perfil oficial de Facebook al regidor de la CUP Kilian Fuertes d'haver fet pintades, cosa que aquest nega a través de la mateixa xarxa social.

Polémica por revelar el nombre de una persona identificada por la Policía Local de Calafell

La Policía Local de Calafell ha identificado a los autores de diversas pintadas independentistas en la vía pública. En diversas aceras han aparecido estelades y la palabra independència. Pero más allá de la posible vulneración de la ordenanza de civismo por pintar la vía pública, como lo serían los grafitis, la situación ha levantado una polémica entre vecinos.

"La Policia local de #Calafell ha enxampat els autors de les moltíssimes pintades aparegudes en les últimes hores per tot el municipi, per infracció de les ordenances municipals", comença la informació municipal difosa a Facebook.

El text conclou: "Un dels identificats és el regidor de la CUP Kilian Fuertes".

El regidor, també portaveu del grup municipal de la CUP, nega els fets i explica que dijous passat, després de saludar un grup de persones, va ser identificat per la Policia Local.

Fuertes es desvincula de les pintades i assegura que els agents, amb un "tracte correcte", van comprovar que "no duia esprais ni plantilles". El regidor acusa el Govern municipal (PSC) d'haver fet servir injustament els fets per "intentar desqualificar" la seva persona i el seu grup municipal i "la feina feta".

Comentarios
Multimedia Diari