Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Aniversari

L'Ajuntament de Cambrils felicita a Trinidad Martínez pel seu centenari

L'alcaldessa Camí Mendoza i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, l'han visitat a casa seva just el dia del seu aniversari

Redacció

Whatsapp
Trinidad Martínez rodejada de familiars i una representació de la corporació municipal. FOTO: Aj. Cambrils

Trinidad Martínez rodejada de familiars i una representació de la corporació municipal. FOTO: Aj. Cambrils

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, han visitat avui a Trinidad Martínez Ramírez per felicitar-la pel seus 100 anys, portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ella. L’homenatge també ha comptat amb la participació dels seus fills i altres membres de la família. 

L’alcaldessa també li ha posat la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement i li ha llegit una carta de part de la consellera de Benestar del govern català. La protagonista de la festa s’ha mostrat molt alegre i conversadora i ha explicat alguns episodis d’aquests 100 anys de vida. 

Trinidad Martínez va néixer a poble andalús Dehesas Viejas el 6 de març de 2017. Era la més gran de 7 germans i des de molt petita va haver de treballar al camp i a casa, ajudant als seus pares. Quan tenia 19 anys va esclatar la guerra civil, que recorda molt bé. Als 27 anys es va casar amb el seu marit, José Ortega, i se’n va anar a viure a Iznalloz, on va tenir tres fills i una filla. A principis de la dècada dels 60 tots sis es va traslladar a Reus buscant un futur millor. I des de fa 5 anys viu a casa de la seva filla a Cambrils.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También