L'Ajuntament de Cambrils felicita a Trinidad Martínez pel seu centenari

L'alcaldessa Camí Mendoza i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, l'han visitat a casa seva just el dia del seu aniversari

19 mayo 2017 16:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, han visitat avui a Trinidad Martínez Ramírez per felicitar-la pel seus 100 anys, portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ella. L’homenatge també ha comptat amb la participació dels seus fills i altres membres de la família. 

L’alcaldessa també li ha posat la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement i li ha llegit una carta de part de la consellera de Benestar del govern català. La protagonista de la festa s’ha mostrat molt alegre i conversadora i ha explicat alguns episodis d’aquests 100 anys de vida. 

Trinidad Martínez va néixer a poble andalús Dehesas Viejas el 6 de març de 2017. Era la més gran de 7 germans i des de molt petita va haver de treballar al camp i a casa, ajudant als seus pares. Quan tenia 19 anys va esclatar la guerra civil, que recorda molt bé. Als 27 anys es va casar amb el seu marit, José Ortega, i se’n va anar a viure a Iznalloz, on va tenir tres fills i una filla. A principis de la dècada dels 60 tots sis es va traslladar a Reus buscant un futur millor. I des de fa 5 anys viu a casa de la seva filla a Cambrils.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari