L’Ajuntament de Cambrils porta a terme obres de millora i manteniment a les escoles

Una de les actuacions més destacades és el nou espai de consergeria i la renovació de les portes principals de l’Escola Marinada

29 septiembre 2017 18:41 | Actualizado a 30 septiembre 2017 11:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Cambrils ha aprofitat les vacances d’estiu per portar a terme obres de millora i manteniment a totes les escoles públiques de Cambrils.

Una de les obres més destacades ha estat el nou espai de consergeria i la renovació de les portes principals d’entrada de l’Escola Marinada, on també s’han pintat els passadissos i escales i s’ha adequat el pati d’Infantil.

Altres actuacions han estat la substitució i renovació de la porxada d’Educació Infantil de l’Escola Joan Ardèvol; la reparació del sostre del porxo de l’Escola Guillem Fortuny, un nou joc gran al pati de l’Escola La Bòbila, la compra de llitets pels alumnes més petits del Mas Clariana, i tasques de pintura a diversos centres.

A més, les cuines de les escoles Cambrils i Guillem Fortuny han estrenat nous rentavaixelles i centres de rentat, i properament es posarà en marxa un nou forn de gas per la cuina de Mas Clariana.

També s’han realitzat actuacions a l’Escola Municipal de Música en base a un estudi d’eficiència energètica. Per una banda s’ha renovat l’enllumenat, substituint-lo per leds de baix consum i per l’altra s’hi han instal·lat nous equips de climatització.

Les bonificacions de l’Escola de Música beneficien a més famílies

La modificació de les bonificacions de l’Escola de Municipal de Música de Cambrils ha permès augmentar el nombre de famílies beneficiades per aquests ajuts. Concretament enguany se n’han beneficiat 217 famílies, 32 més que el curs passat. D’altra banda, enguany s’han matriculat a l’escola de 364 alumnes, una xifra que suposa un increment de 40 respecte el curs anterior.

D’aquesta manera, s’acompleixen els objectius de la modificació de les ordenances, que eren obrir els estudis musicals a tota la població de Cambrils amb la diversitat formativa, la rebaixa de taxes i la bonificació d’aquells col·lectius realment necessitats per motius de renda.

Dades escolars

El curs 2017-2018 a Cambrils hi ha 263 alumnes matriculats a les llars d’infants, 3.217 alumnes de primària, 1.412 alumnes de secundària i 1.026 alumnes de batxillerat.

Comentarios
Multimedia Diari