L'Ajuntament de Roda de Berà torna a posar en marxa el projecte Escola Solidària

El projecte està coordinat amb els tres centres educatius de la localitat, les escoles Salvador Espriu i El Cucurull i l´Institut Roda de Berà

19 mayo 2017 18:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per segon any consecutiu les regidories d’Acció Social i d’Ensenyament han tornat a engegar el projecte solidari de recollida de material escolar per als infants de Roda de Berà que tinguin dificultats per adquirir-lo, “Escola Solidària”. 

El projecte, coordinat amb els tres centres educatius de la localitat, les escoles Salvador Espriu i El Cucurull i l’Institut Roda de Berà, va esdevenir un èxit l’any passat, motiu pel qual amb l’inici del nou curs escolar l’Ajuntament ha volgut tornar a posar en marxa la iniciativa.

Es busca promoure valors com la igualtat, per tal que tots els nens i nenes tinguin les mateixes possibilitats d’accés als recursos educatius. Per aquest motiu des del Consistori s’ha fet una crida a tots els ciutadans que hi vulguin col•laborar amb la compra o amb l’aportació de material, en la mesura de les possibilitats de cadascú.

El material requerit és el proposat des dels centres educatius d’acord a les necessitats de les diverses matèries, com motxilles, carmanyoles, gots de plàstic, raspalls i pasta dentífrica, estoigs amb cremallera, llapis, gomes d’esborrar, ceres de colors, pegament de barra, bolígrafs, colors de fusta, llibretes dinA4, compassos articulats, entre d’altres, així com xandalls, bates per a pintura, bates cordades per davant de quadres vermells o taronges, i bates de color lila.

Qualsevol col•laboració serà benvinguda sent conscients de les dificultats econòmiques del moment. Com asseguren les regidores d’ambdues àrees, Teresa Ferré i Cèlia Treserres, “des de l’Ajuntament volem que cap infant es quedi sense aquest material que podria semblar prescindible però que és molt important per al correcte desenvolupament curricular dels alumnes, i per evitar desigualtats”, afirmen. El material pot ser nou o bé usat, tenint en compte, però, les característiques de cada article, i que estigui en bon estat.

Els punts de recollida, per aquelles persones que vulguin fer les seves aportacions, són el Punt de Distribució d’Aliments, la Merceria Mercè, la Papereria Anna, l’AMPA El Cucurull, l’AMPA Salvador Espriu i l’Institut Roda de Berà.

Comentarios
Multimedia Diari