Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Salou es personarà com a acusació particular pels desperfectes dels aldarulls

L'alcalde demana que s'expulsi del país els 'sense papers' que van cometre actes vandàlics (àudio)

Redacció

Whatsapp
Los senegaleses volcaron contenedores en la vía del tren, hecho que provocó el corte de circulación ferroviaria desde las once de la mañana. Foto: A. Escoda

Los senegaleses volcaron contenedores en la vía del tren, hecho que provocó el corte de circulación ferroviaria desde las once de la mañana. Foto: A. Escoda

L’Ajuntament de Salou es personarà com a acusació particular contra els causants dels danys del dimarts passat en una manifestació violenta protagonitzada pel col·lectiu senegalès a la zona de la plaça de Sant Jordi i carrer Barcelona i que va ocasionar fins a 9.000 euros en desperfectes. Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha ordenat als serveis jurídics municipals que tramitin l’expedient perquè l’Ajuntament es personi en la causa i designi advocat.

L’alcalde ha assegurat que "no permetrem que quedin impunes aquests fets. Els actes violents han de tenir conseqüències i s’ha de fer caure tot el pes de la llei; perquè en una societat democràtica no es pot tolerar cap acte d’aquesta virulència. Ningú es pot prendre la justícia per la seva mà”. Aquesta actitud violenta -per Granados- mereix “una condemna civil i penal i que s’apliqui la llei d’estrangeria als que estiguin en una situació irregular i que s’incoï un expedient d’expulsió; i aquells que tinguin permís de residència, que els hi constin els antecedents penals als efectes de la renovació i sigui denegada si s’escau”.

Granados considera que ens trobem davant un fenomen d’agressió gratuïta, sense sentit, i “davant d’aquestes actituds hem de reaccionar”. La Policia Local de Salou està col·laborant estretament en les diligències per tal d’identificar els autors dels aldarulls que van ocasionar les quantioses destrosses.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También