Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Salou inicia un procés participatiu per renovar l'avinguda Carles Buïgas

El consistori exposarà divendres les línies de treball davant dels veïns i comerciants de la zona

ACN

Whatsapp
Foto: Pere Ferré/DT

Foto: Pere Ferré/DT

L’Ajuntament de Salou ha emprès un procés participatiu per renovar i regenerar l’espai des del punt de vista urbanístic, turístic, comercial i residencial per superar l’estat de degradació actual. En aquest sentit, el consistori ha convidat divendres a veïns, comerciants i propietaris dels locals de la zona per exposar unes línies de treball de la mà de tècnics de l’Escola d’Arquitectura de la URV, que presentaran un estudi diagnosi de l’avinguda i propostes d’intervenció. La voluntat de l’ajuntament és convertir l’avinguda en “un espai amable, atractiu, innovador i de qualitat” que “afavoreixi els interessos dels actors que hi conviuen”, segons l’alcalde de Salou, Pere Granados. El batlle ha reclamat la voluntat dels sectors privats per donar impuls al projecte i “esdevenir referència de la regeneració” de Salou com a municipi turístic.

La reunió informativa es farà divendres a les 19,30h a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou. Tot i que la convocatòria està adreçada als veïns de la zona, que han estat convidats expressament a través d’una carta, també poden acudir altres salouencs interessats a conèixer el desenvolupament del futur de l’avinguda Carles Buïgas.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También