Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Salou lamenta la mort del ciutadà senegalès i condemna els actes violents

Des del govern municipal es repulsa qualsevol manifestació de violència ja que no hi té cabuda al municipi

Redacció

Whatsapp
La plaça Sant Jordi, aquest matí, abans que s'iniciessin els incidents. Foto: Ariadna Escoda

La plaça Sant Jordi, aquest matí, abans que s'iniciessin els incidents. Foto: Ariadna Escoda

L'Ajuntament de Salou ha emès un comunicat per valorar els fets que s'estan produïnt aquest dimarts al municipi. El text, és el següent: 

"L’Ajuntament de Salou, respecte dels fets ocorreguts aquest matí a la plaça de Sant Jordi del municipi després d’una actuació policial dels Mossos d’Esquadra i en el marc d’un registre amb ordre judicial per delictes contra la propietat industrial; en el que en presència de la secretària judicial, en un dels domicilis, una persona ha saltat des del balcó d’un tercer pis en detectar la presència policial amb resultat de mort, vol puntualitzar els següents fets:

1) Lamenta profundament la mort de l’home, de nacionalitat senegalesa de 50 anys d’edat i expressa el seu condol per la pèrdua humana.

2) L’Ajuntament està treballant conjuntament amb la Generalitat per tal que es resolgui la situació actual i es restableixi la circulació ferroviària. Al llarg del matí ja s’ha estat en contacte en tot moment amb responsables de seguretat del cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat així com amb el propi Conseller d’Interior per seguir d’aprop l’actuació.

3) Mostrem la repulsa cap a qualsevol situació de violència ja que Salou és una ciutat cosmopolita i de convivència entre cultures on la pau i la tolerància és la tònica predominant i no desitgem que es vegi alterada per cap tipus d’acte violent".

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También