Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Salou posa en marxa una nova edició del Fem Ocupació per a Joves

Aquesta nova sessió formativa d’iniciació a les tasques bàsiques de restaurant i bar se suma a la presentada la setmana passada d’Auxiliar de comerç i atenció al públic

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació de la iniciativa. FOTO: Ajuntament Salou

Presentació de la iniciativa. FOTO: Ajuntament Salou

Des de la regidoria d’Ocupació s’ha organitzat una nova edició del programa Fem Ocupació per a Joves, que consta de 2 mòduls. 

El primer es va presentar la setmana passada i es tracta d'un curs d’auxiliar de comerç i atenció al públic, amb 10 alumnes, junt amb l’Associació de Comerciants.

El segon, amb la col·laboració de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda (AAHH), s’està duent a terme un curs d’Iniciació a les tasques bàsiques de restaurant i bar que compta amb 10 alumnes inscrits.

En aquesta nova sessió de formació junt amb l’AAHH, hi han estat presents, l’alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor d'Ocupació, David González; i el responsable de l'Àrea de Formació de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Jaume Orteu.

L’alcalde ha volgut agrair la col·laboració de l’AAHH en la formació d’aquests joves ja que es molt important oferir-los una oportunitat dins el món laboral. Granados ha valorat molt positivament les sinergies entre el sector públic i el sector privat.

Pel regidor de l’àrea, David González, “és important transmetre uns valors tant a nivell personal com professional i obrir-los noves portes i noves metes".

González ha afegit que “es tracta d'una formació que contempla tant la part formativa com un contracte de treball on podran aplicar directament els coneixements adquirits segons les competències impartides pel propi sector”.

Per la seva part, Jaume Orteu, ha assenyalat que “és un plaer col·laborar amb l’Ajuntament de Salou en aquesta gran iniciativa i una mostra més de l’interès dels sectors i de la institució pública per treballar pel bé del poble, perquè la gent pugui trobar feina en un sector tan dinàmic com és l’hoteler”.

Cal recordar que ambdós programes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat, d’acord amb el Programa “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015, modificada per l’Ordre TSF/212/2016, de 29 de juliol, la Resolució TSF/2937/2017, de 14 de desembre. 

Temas

Comentarios

Lea También