L'Ajuntament de Salou publica un directori amb els establiments amb servei a domicili

El catàleg inclou informació dels establiments que disposen d’aquests serveis i condicions del servei de recollida o entrega a domicili

Diari de Tarragona

Whatsapp
Terrasa a Salou. FOTO: Alba Mariné - DT

Terrasa a Salou. FOTO: Alba Mariné - DT

L’Ajuntament de Salou, arran de les restriccions actuals per la pandèmia que afecten al tancament dels bars i restaurants, ha posat en marxa una campanya informativa adreçada a la població que donarà a conèixer un directori especial dins de la pàgina web ‘Compra Salou’ dels establiments que ofereixen la possibilitat d’encarregar menjar per emportar i, també, de servei a domicili.

Aquesta iniciativa es promocionarà, a través d’un vídeo, a més d’anuncis publicitaris en mitjans de comunicació i també fent difusió a través de les xarxes socials.

Segons ha manifestat l’alcalde de Salou, Pere Granados, “volem ser al costat del teixit empresarial de Salou i, concretament, al sector de la restauració, que, tot i que ha hagut de reduir la seva activitat per causes de la pandèmia, continua treballant al peu del canó”.

Per la seva banda, segons ha manifestat el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, "en aquests moments tan complicats pel sector de la hostaleria és fonamental que des de les administracions fem tot el possible per ajudar-los dins de les nostres competències i amb les eines que tinguem a l'abast".

Aquest directori especial a ‘Compra Salou’ inclou informació dels diferents establiments que disposen d’aquest servei, com és el telèfon, direcció, horari i pàgina web pròpia i serveis oferts.

Temas

Comentarios

Lea También