Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Ajuntament de Valls va fer mig miler d’actuacions a la via pública al 2017

Una part important de les obres realitzades per l’Ajuntament ha estat a petició de particulars i de les diferents associacions de veïns dels barris de Valls

Diari de Tarragona

Whatsapp
Tram de la muralla de Sant Antoni de Valls. Foto: DT

Tram de la muralla de Sant Antoni de Valls. Foto: DT

L’any 2017 l’Ajuntament de Valls va dur a terme un total de 497 actuacions de manteniment en carrers i places de la ciutat.

El resum anual de la regidoria de Via Pública i Serveis posa en relleu que una part important de les actuacions s’han concentrat en la millora de voreres i l’eliminació de barreres arquitectòniques per guanyar en seguretat i confortabilitat dels vianants i, a la vegada, en la renovació del ferm dels carrers, en concret 2.485 m2 de nou paviment.

Una part important de les obres realitzades per l’Ajuntament ha estat a petició de particulars i de les diferents associacions de veïns dels barris de Valls.

Així, segons subratlla l’Ajuntament, s’han atès 368 de les 414 peticions de les entitats veïnals, el que representa un grau de compliment del 89%. El contacte sostingut entre la regidoria de Via Pública i Serveis i les associacions ha permès donar resposta i fer un seguiment constant de les diferents millores que proposen les entitats.

La majoria de les demandes ateses i actuacions realitzades  fan referència a la millora de voreres, senyalització, jardineria i renovació de ferm dels carrers.

A més,’ha continuat com en exercicis anteriors amb el rebaix de voreres en diverses cruïlles de carrers, en concret eliminant barreres arquitectòniques.

Millores al polígon industrial

Entre les principals actuacions destaquen les realitzades al polígon industrial, amb la renovació de 250 m2 de ferm o la millora de 958 m2 de voreres.

Així, s’han reparat voreres en diverses zones dels carrers dels Curtidors, Licoristes o Boters, a més de reparacions en senyalització i embornals en altres espais del mateix polígon.

També s’han millorat voreres en diversos espais de la ciutat, per exemple als barris del Fornàs (170 m2), de les Comarques (130 m2), de Sant Josep Obrer (125 m2) o al Barri Antic (95 m2). Pel que fa a la millora del ferm de carrers, hi ha actuacions diverses entre les quals destaquen les efectuades al mateix Barri Antic (630 m2 de nou paviment), Blocs Muñoz (240m2) i a Santa Úrsula (723 m2), barri on es van asfaltar diverses places.

Altres obres destacades de l’any ha estat la renovació completa de la tarima de fusta del Pati, plaça en què els Serveis de Manteniment han efectuat altres actuacions de millora, per exemple, en bancs i paviment. Per al 2018 preveu dur a terme més obres, com ara petites actuacions microurbanístiques de millora a la via pública, el ferm de les carreteres i diferents actuacions integrals, entre altres.

A més, es modernitzarà l’enllumenat de diversos carrers.

Temas

Comentarios

Lea También