Vila-seca distribueix informació per al correcte funcionament dels edificis

Els 500 cartells enganxen voluntaris de Protecció Civil de la ciutat

06 abril 2020 15:20 | Actualizado a 06 abril 2020 15:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vila-seca ha dissenyat i distribuït un total de 500 cartells sobre com contribuir al correcte funcionament dels edificis d’habitatges. Durant aquests dies, els cartells s’estan enganxant a les diverses comunitats de propietaris del municipi, per part de voluntaris de Protecció Civil de Vila-seca.

La informació que es recull al cartell, en format bilingüe (català i castellà), inclou un total de cinc consells a seguir pels veïns de les comunitats. Aquests són: mantenir els espais comuns nets i desinfectats, utilitzar l’ascensor si és imprescindible i només d’un en un, no utilitzar les zones comunes, rentar-se les mans abans i després de manipular bitllets i monedes en cas de demanar menjar a domicili i rentar-se les mans si es toca la mascota d’un veí.

Las comunidades de vecinos cancelan reuniones y prohíben acceso a las zonas comunes

En la entrada del edificio, justo al lado del ascensor, sigue colgada la convocatoria de junta vecinal para el día 24. Con el confinamiento obligado, los vecinos han escrito a mano la cancelación del evento, una de las medidas colaterales que ha supuesto la pandemia del coronavirus y la necesidad de anular reuniones entre muchas personas en espacios reducidos.

Comentarios
Multimedia Diari