L’Ajuntament executa millores al casal de jubilats de Roda de Berà

La suma d'aquestes obres puja a unos 80.000 euros

27 noviembre 2021 18:20 | Actualizado a 01 diciembre 2021 12:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La propera setmana l’Ajuntament iniciarà els treballs per millorar el casal de jubilats de Roda de Berà. Fins ara, la petita cuina del casal estava preparada per donar un servei de cafeteria, però vista la necessitat d’ampliar aquest servei per a un ús de bar i restaurant i poder oferir esmorzars més elaborats i dinars als jubilats, s’ampliarà i s’adequarà la cuina per complir amb aquesta finalitat. El pressupost del projecte és de 35.652 euros.

De forma paral·lela, també es millorarà la instal·lació elèctrica del casal, ja que l’Ajuntament va detectar que el quadre s’organitzava de manera desordenada amb tres subministraments diferents però un únic quadre general. L’actuació, amb un pressupost de 4.598 euros, deixarà un quadre general de protecció a la sala polivalent, un altre per a la perruqueria i un tercer per a la cuina.

I, finalment, ja aquests dies s’està executant una actuació a la terrassa exterior de la planta baixa, que dona sortida al pati, per a instal·lar un tancament d’alumini per donar un millor aïllament a la sala adjacent i crear-ne un nou espai de reunió per als usuaris del casal. Dins de la mateixa actuació s’hi està construint un traster que anirà ubicat al lateral de les escales d’emergència exteriors i servirà per encabir el material que ara s’emmagatzema en diferents sales de l’edifici. Aquests treballs tenen un pressupost de 38.432 euros.

Comentarios
Multimedia Diari