Más de Costa

L’Alart Quartet actuarà el divendres a l'auditori de Vila-seca

El grup de corda interpretarà peces del compositor austríac Franz Schubert 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Alart Quartet. Foto: Cedida

Alart Quartet. Foto: Cedida

El proper divendres 1 de juny a les 9 del vespre l’Auditori Josep Carreras acollirà un concert d’Alart Quartet, format pels violinistes Josep Colomé i Josep M. Ferrando; la viola de Miquel Córdoba i el violoncel de Josep Trescolí.  

En aquest darrer concert de la residència de l’Alart Quartet a l’Auditori Josep Carreras, la formació delectarà el públic amb un repertori que comprendrà des del Barroc fins al segle XX.

Un repertori que partirà del quartet de corda, en la versió més pura i íntima que ofereix Bach en els seus corals harmonitzats per a quatre veus, fins arribar al quintet de corda (quartet de corda més un violoncel) amb l’obra del compositor suís Franck Martin “Pavane coleur du temps”.

Finalment, interpretaran una de les obres de cambra cabdals i més profundes del repertori musical: el Quintet de corda en Do Major del compositor austríac Franz Schubert.

La interpretació d’aquesta obra, acabada per Schubert dos mesos abans de morir, comptarà amb la col·laboració del violoncel·lista David Apellániz. Així doncs, d’una banda homenatjaran al gran compositor austríac en el 190 aniversari de la seva mort i, per l’altra, s’acomiadaran com a grup resident de l’AJC.

Cal recordar que les entrades es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori www.auditorijosepcarreras.cat

Temas

Comentarios

Lea También