L'Alcaldessa de Cambrils es reuneix amb el nou Cap de Bombers

Alguns temes tractats van ser la coordinació entre cossos d’emergències, la situació de la Covid i la nova operativa d’intervenció en el medi aquàtic.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la reunió entre Alcaldessa i Cap de Bombers. FOTO: Ajuntament de Cambrils

Imatge de la reunió entre Alcaldessa i Cap de Bombers. FOTO: Ajuntament de Cambrils

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada del regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, va donar el dilluns la benvinguda al nou cap del Parc de Bombers, Josep Nuñez Linares. A la reunió també hi van assistir l’inspector cap de l’Àrea de Prevenció i Gestió, Carles Font Gili; el sotsinspector cap d’Unitat Territorial, Guillem Guinjoan Fargas, i el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz.

A més de tenir una primera presa de contacte, la presentació oficial del nou comandament va servir per parlar sobre temes de prevenció i emergències que cal coordinar conjuntament i els nous reptes que afronta el municipi derivats de la pandèmia i les conseqüents restriccions. Els representants de Bombers també van aprofitar la trobada per informar sobre la nova operativa d'Intervenció en el medi aquàtic i els nous mitjans dels quals disposarà el Parc de Cambrils.

Temas

Comentarios

Lea También