L'Alcaldessa de Cambrils es reuneix amb el nou Cap de Bombers

Alguns temes tractats van ser la coordinació entre cossos d’emergències, la situació de la Covid i la nova operativa d’intervenció en el medi aquàtic.

20 octubre 2020 09:45 | Actualizado a 20 octubre 2020 09:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada del regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, va donar el dilluns la benvinguda al nou cap del Parc de Bombers, Josep Nuñez Linares. A la reunió també hi van assistir l’inspector cap de l’Àrea de Prevenció i Gestió, Carles Font Gili; el sotsinspector cap d’Unitat Territorial, Guillem Guinjoan Fargas, i el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz.

A més de tenir una primera presa de contacte, la presentació oficial del nou comandament va servir per parlar sobre temes de prevenció i emergències que cal coordinar conjuntament i els nous reptes que afronta el municipi derivats de la pandèmia i les conseqüents restriccions. Els representants de Bombers també van aprofitar la trobada per informar sobre la nova operativa d'Intervenció en el medi aquàtic i els nous mitjans dels quals disposarà el Parc de Cambrils.

Comentarios
Multimedia Diari