Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Arboç elimina barreres arquitectòniques dels carrers

Són obres a les voreres que es van acordar als pressupostos participatius

Diari de Tarragona

Whatsapp
La brigada municipal ha fet les obres.

La brigada municipal ha fet les obres.

La Brigada municipal de l'Arboç ha eliminat barreres arquitectòniques i acondicionat voreres per adequar-les a la normativa. S’han rebaixat 10 voreres per complir les normatives d’accessibilitat a la Plaça de Catalunya. És una zona de molt concorreguda per haver-hi el Centre d’Atenció Primària, i el Poliesportiu.

Al Carrer Sant Jordi també s’ha fet una intervenció en dues voreres i un pas de vianants a l’alçada de la façana lateral de l’Escola Bressol per adequar-lo a la normativa i s’han instal.lat fanals per millorar-ne la visibilitat.

En aquesta actuació es dota els passos de vianants de paviment podo tàctil per orientar les persones amb dèficit visual. En altres ocasions es retalla el paviment asfàltic i s’allarga la vorera per a aconseguir la inclinació o amplada necessària per complir la normativa. 

Aquesta actuació de la Regidoria de Serveis Urbans, era una de les propostes dels pressupostos participatius 2019, corre a càrrec íntegrament de l’Ajuntament de l’Arboç.
 

Temas

Comentarios

Lea También