Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Arxiu Municipal de Cambrils reobre el servei presencial a partir de dilluns 8 de juny

Les consultes presencials amb cita prèvia es limiten a un màxim de dues hores de durada i 10 documents per persona usuària

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

Les consultes presencials amb cita prèvia es limiten a un màxim de dues hores de durada i 10 documents per persona usuària

El proper dilluns 8 de juny l’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM) reobre el servei presencial mitjançant el sistema d’hores concertades, per a aquelles consultes que no puguin ser ateses de manera telemàtica.

Les persones usuàries que necessitin tenir accés a la documentació de l’AMCAM, han d’adreçar un correu electrònic a arxiu@cambrils.cat o una instància a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Cambrils (https://seu.cambrils.cat/carpetaCiutadana/tramit/3760), especificant la informació que necessitin per les seves recerques.

La consulta presencial, fins al final de l’estat d’alarma, no podrà superar les dues hores de durada i no es poden fer servir els equipaments informàtics propis de l’arxiu per la consulta. La consulta de documents queda limitada a 10 documents per persona usuària.

Temas

Comentarios

Lea También