Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Eurojackpot reparteix un premi de 3.330 euros a Salou

La butlleta es va sellar al quiosc del carrer Barcelona número 41

Diari de Tarragona

Whatsapp

Javier Niza Saiz, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Salou des del quiosc ubicat al carrer Barcelona, 41, on va  vendre la butlleta de l’Eurojackpot amb un premi de quarta categoria (4 encerts + 2 sol) premiada amb 3.330,90 euros.

Salou pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Reus, que presta serveis personalitzats a 435 afiliats i compta amb 76 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

Eurojackpot, la lotto d'Europa

L’Eurojackpot es comercialitza simultàniament a Espanya i a altres 17 països de l'espai econòmic europeu. Consisteix en encertar 5 números de 50 números possibles i dos sols d'entre 10 sols. El sorteig de l’Eurojackpot se celebra tots els divendres a Hèlsinki.

L'ONCE comercialitza l’Eurojackpot al costat d'Alemanya, Finlàndia, Dinamarca, Eslovènia, Itàlia, Països Baixos, Estònia, Croàcia, Islàndia, Letònia, Lituània, Noruega, Suècia, República Txeca, Hongria, Eslovàquia i Polònia.

Temas

Comentarios

Lea También