Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Hospital Joan XXIII celebra el sopar de gala del 50è aniversari a PortAventura

450 treballadors van gaudir d’una festa que va incloure el sopar, sorteig de regals i música.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Bufada d'espelmes del pastís dels 50 anys a càrrec dels voluntaris.

Bufada d'espelmes del pastís dels 50 anys a càrrec dels voluntaris.

El passat divendres, 27 d’octubre, 450 treballadors de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona van gaudir amb el sopar de gala del 50è aniversari del centre sanitari.

La festa, que va tenir lloc al Centre de Convencions del parc temàtic PortAventura World, va incloure el sopar, els parlaments de les autoritats convidades i del directius de l’Institut Català de la Salut i de l’Hospital Joan XXIII.

Quasi bé 500 persones van assistir a la gala d'aniversari de l'hospital Joan XXIII.

La bufada d’espelmes del pastís del 50 aniversari va anar a càrrec de tots els voluntaris que van participar en l’organització d’activitats i esdeveniments durant tot l’any de celebració de l’efemèride.

També hi va haver el sorteig de diferents regals: lots de peces de roba del 50 aniversari, 12 entrades per anar al parc temàtic PortAventura World, dues estades en hotels amb encant i una bicicleta Mountain Bike.

Foto dels directius de l'hospital de l'ICS i dels Serveis Territorials de Salut al Camp de Tarragona.

A més, es va aprofitar la festa per presentar, internament, el nou llibre institucional sobre l’Hospital Joan XXIII “50 anys: Hospital Joan XXIII (1967-2017)”, obra de l’escriptor, pediatre i antropòleg, Xavier Alluè. Aquest és el segon llibre que Alluè escriu sobre el Joan XXIII, després del primer, publicat l’any 2009, “Allà baix”.

La festa de gala del 50è aniversari del Joan XXIII va comptar amb la presència de la directora gerent de l’Institut Català de la Salut, Candela Calle, del gerent de la Regió Sanitària de Tarragona, Roger Pla, i de tots els directius de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i de l’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona.

Aquesta comitiva estava encapçalada pel gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gràcia, i pel director de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Albert Pons.

Brindis per l'aniversari.

A més, també es va comptar amb una bona representació d’altres institucions i empreses del territori com l’Ajuntament de Tarragona, amb la presència de la consellera de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Persona, Ana Santos, la del rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, i la del president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, entre d’altres.

També hi havia molts ex gerents i ex directius de la institució, jubilats i jubilades il·lustres i molts treballadors de tots el serveis de l’hospital i de tots els estaments professionals: metges, infermeres, administratius, zeladors, personal de la neteja, etc.

Temas

Comentarios

Lea También