L’Hospitalet acull avui l’èpica de ‘La nena dels pardals’

L’obra es representa al Teatre Auditori, un espectacle emocionant sobre els petits herois quotidians i el respecte a la vida

20 octubre 2019 14:40 | Actualizado a 20 octubre 2019 14:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant acull avui (a les 18 hores) la representació de La nena dels pardals, un espectacle programat per la Regidoria de Cultura que ha guanyat diversos guardons, com ara el Premi de Butaca 2018 i el Premi de la Crítica 2018 al Millor espectacle per a públic familiar; i el Premi Enderrock de la Crítica 2018 al Millor disc per a públic infantil i familiar.

Es tracta d’una obra poètica i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. La nena dels pardals explica la història del Gran Timoner, que ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra. Però una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor.

La història està basada en un fet històric quan el 1958 Mao Zedong va declarar la guerra als pardals i va provocar que aquests ocells pràcticament s’extingissin de la Xina. Les conseqüències van ser devastadores: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrasar les collites, això va provocar la mort per fam d’entre 30 i 40 milions de xinesos. Aquesta obra, de la companyia Teatre al detall, té una hora de durada i està recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys.

El preu de les entrades és de 3 euros i aquestes es podran comprar una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori.

Comentarios
Multimedia Diari