L'Hospitalet de l'Infant activa les zones de pagament per aparcar

Es posen en marxa coincidint amb la temporada d’estiu i s’allargaran fins el 15 de setembre

20 junio 2021 18:30 | Actualizado a 21 junio 2021 09:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La temporada d’estiu a les noves zones d’estacionament regulat de l’Hospitalet de l’Infant van començar aquest dissabte passat, 19 de juny, i s’allargaran fins el 15 de setembre. Aquest és el període que l’Ajuntament implantarà el sistema d’estacionament regulat de vehicles a la via pública a aquest nucli de població, amb l’objectiu de facilitar l’estacionament del veïnat a la zona de platges de l’Hospitalet de l’Infant i la seva àrea d’influència, que els turistes i visitants contribueixin al manteniment de les platges amb una aportació econòmica; i promoure la mobilitat a peu, reduir el trànsit i la contaminació.

Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament ha establert dues zones d’aparcament amb tarifes diferenciades en funció del temps d’estacionament.

La zona verda és d’ús prioritari i gratuit per als vehicles residents (aquells censats al municipi o amb rènting d’empresa i amb persones empadronades al municipi); i la zona blava, destinada als turistes i visitants, on els vehicles residents tindran una bonificació de dues hores gratuïtes. En aquesta zona també, els vehicles no residents tindran una hora gratuïta per compres o consumicions superiors a 20 euros als comerços.

Comentarios
Multimedia Diari