Más de Costa

Costa L’Hospitalet de l’Infant

L'Hospitalet de l'Infant activa les zones de pagament per aparcar

Es posen en marxa coincidint amb la temporada d’estiu i s’allargaran fins el 15 de setembre

REDACCIÓ

Whatsapp
Un parquímetre davant del passeig marítim. FOTO: Cedida

Un parquímetre davant del passeig marítim. FOTO: Cedida

La temporada d’estiu a les noves zones d’estacionament regulat de l’Hospitalet de l’Infant van començar aquest dissabte passat, 19 de juny, i s’allargaran fins el 15 de setembre. Aquest és el període que l’Ajuntament implantarà el sistema d’estacionament regulat de vehicles a la via pública a aquest nucli de població, amb l’objectiu de facilitar l’estacionament del veïnat a la zona de platges de l’Hospitalet de l’Infant i la seva àrea d’influència, que els turistes i visitants contribueixin al manteniment de les platges amb una aportació econòmica; i promoure la mobilitat a peu, reduir el trànsit i la contaminació.

Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament ha establert dues zones d’aparcament amb tarifes diferenciades en funció del temps d’estacionament.

La zona verda és d’ús prioritari i gratuit per als vehicles residents (aquells censats al municipi o amb rènting d’empresa i amb persones empadronades al municipi); i la zona blava, destinada als turistes i visitants, on els vehicles residents tindran una bonificació de dues hores gratuïtes. En aquesta zona també, els vehicles no residents tindran una hora gratuïta per compres o consumicions superiors a 20 euros als comerços.

Temas

Comentarios

Lea También