L’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs recuperen mercadets

En el cas de l’Hospitalet de l’Infant hi ha un canvi d’ubicació per motius de seguretat

28 junio 2020 08:30 | Actualizado a 14 julio 2020 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els mercats ambulants de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reinician la seva activitat després d’haver estat tres mesos tancats.

El de l’Hospitalet de l’Infant, avui diumenge, en el seu emplaçament habitual del passeig marítim i el de Vandellòs, demà dilluns. Però en una ubicació diferent.

L’Ajuntament ha decidit canviar-lo de lloc de manera provisional, per evitar aglomeracions i la propagació de la Covid-19 en la zona on fins ara se situava el mercadet, al costat de l’edifici que acull la residència per a la gent gran. Les parades es traslladaran al carrer Onze de Setembre. L’horari serà el mateix de sempre: de 9 a 13 h, en el cas del de Vandellòs; i de 9 a 14 h, en el cas del de l’Hospitalet de l’Infant.

Per garantir la seguretat dels paradistes i de la clientela, s’hi prenen mesures per prevenir la transmissió de la Covid-19.

Es redistribuiran les parades per poder mantenir la distància entre elles i facilitar la circulació dels vianants. Les parades hauran d’estar separades per una lona i disposar de gels hidroalcohòlics.

Tant els marxants com els clients hauran d’utilitzar mascareta i respectar la distància de seguretat, d’almenys 1m, si hi ha elements de protecció o mostrador; o de 2 m, si no n’hi ha.

Es fomentarà el pagament amb targeta i els datàfons s’hauran de desinfectar després de cada ús. També s’hauran de desinfectar els emprovadors.

El Mercat d’artesania de l’Hospitalet de l’Infant fe la Plaça de la Marina, s’obrirà el dimecres 1 de juliol i es tancarà el diumenge 30 d’agost. L’horari d’obertura serà l’habitual.

Comentarios
Multimedia Diari