Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Última Llar ensenya als alumnes de Roda de Berà la responsabilitat de tenir una mascota

Actualment al centre hi viuen més de 300 gossos abandonats a l’espera de que una família els hi doni una segona oportunitat

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'acte es va celebrar al casal cultural les Monges de Roda de Berà.

L'acte es va celebrar al casal cultural les Monges de Roda de Berà.

Una cinquantena d’alumnes de quart curs de les escoles El Cucurull i Salvador Espriu van participar fa uns dies en un taller de tinença responsable d’animals.

L’activitat es va dur a terme a la sala d’actes del casal cultural Les Monges, amb l’assistència de la regid ora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, a càrrec de dues membres de la protectora L’Última Llar, voluntàries també de la Fundació d’animals de companyia del Camp de Tarragona, acompanyades per dues gossetes, la Flama i la Kira.

Durant més d’una hora els nens i nenes van poder aprendre la importància del respecte i de la tinença responsable dels seus animals de companyia, del microxip en cas que un gos es perdi, o que si troben un gos abandonat l’han de portar a la policia per poder trobar la seva família.

Les voluntàries, la Cori i la Cristina, els hi van explicar que si els seus pares no volen adoptar un gos, atès que és una gran responsabilitat, existeix l’opció de poder apadrinar un dels més de 300 animals abandonats que actualment hi viuen al centre, “continuarà vivint a la protectora però podríeu venir a veure’l, treure’l a passejar i jugar amb ell, i el gosset tornarà a sentir-se estimat”, va dir la Cristina.

Finalment, per torns, van aprendre el mecanisme de localització de mascotes, com es llegeix el microxip que porten implantat sota la pell, algunes de les mesures que s’han de prendre en la seva cura, com recollir amb una bossa de plàstic els seus excrements, i fins i tot van escoltar els batecs del cor de la Kira i la Flama, les qui, molt contentes, es van deixar estimar pels infants.

Temas

Comentarios

Lea También