La 21a Fira d’Artesans d'Altafulla se celebrarà del 16 al 19 d’agost amb 120 parades

A la mostra d’oficis es podrà tornar a veure el ferrer, el fuster, la filadora, el picapedrer, la ceramista i una demostració de vidre bufat 

06 agosto 2018 08:56 | Actualizado a 06 agosto 2018 09:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat ja ha donat a conèixer el programa d’activitats de la Fira d’Artesans, que aquest any arriba a la 21a edició, amb una proposta atractiva, variada i per a tots els públics.

Serà del 16 al 19 d’aquest mes d’agost que aquest singular aparador de l’artesania i de la creació del país, extraordinàriament valorat pel públic d’arreu, atrau cada any milers de visitants de casa nostra i de turistes.

Seran un total de 120 les parades d’artesania de qualitat que s’instal·laran a les eres del Castell, nombre que es manté inamovible cada any «amb l’objectiu de no saturar la fira», manifesta el coordinador del certamen, Diego Spano, per bé que enguany se’n renoven un 30% per mantenir la fira «viva i dinàmica».

Pel que fa a la mostra d’oficis, enguany es podrà tornar a veure el ferrer, el fuster, la filadora, el picapedrer, la ceramista i, a més tindrà lloc destacat dins la Fira  d’Artesans una demostració de vidre bufat.

Paral·lelament les entitats culturals altafullenques revalidaran el seu protagonisme durant els quatre dies i la música serà un dels plats forts, com és habitual.

El dijous dia 16, la fira l’obrirà la rapsoda i actriu Joana Badia, amb contes per a petits i grans. Al vespre hi haurà espectacle de clown i a la nit la cantautora vallenca Maria Jacobs oferirà un recital. El concert d’arpes Trio 114 Cordes i el grup Vintage Cover Band són les propostes de divendres.

El programa inclou també actuacions del grup Julivert, els Gegants d’Altafulla, contacontes de Pepi Miró i el grup Jay Lem’on.

La fira romandrà oberta de sis de la tarda a dotze de la nit i durant aquesta es faran visites guiades al Museu Etnogràfic, de 7 a 8 de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari