Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Bibliomar d’Altafulla obrirà a partir del 4 de juliol

L’objectiu, des de fa quatre anys, és captar nous lectors, contribuir a promocionar la lectura, i vincular-la al temps d’oci. Estarà situada al Parc Voramar, al barri marítim.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La bibliomar fa quatre estius que se celebra al Parc Voramar.

La bibliomar fa quatre estius que se celebra al Parc Voramar.

Cada estiu, des de fa quatre anys, la Biblioteca d’Altafulla porta la lectura a la platja, al Parc de Voramar, amb la Bibliomar, oferint als seus usuaris la possibilitat d’apropar els seus fons fora de l'edifici de la biblioteca, a les antigues escoles Teresa Manero.

A la Bibliomar es pot consultar un fons seleccionat per a totes les edats en què predominen els temes d'actualitat i la literatura d'imaginació: diaris, revistes, còmics, contes i novel·les.

També es pot tenir accés a la lectura i al préstec. D’aquesta manera, amb la proximitat de la platja i aquest servei, formen un bon binomi per combatre aquestes temperatures i suportar millor la calor. L’accés als espais es pot fer amb qualsevol document d’identificació, i l’usuari pot fer-se el carnet de la Bibliomar si així ho desitja.

La voluntat de la responsable de la Biblioteca, Helena Cobos, és vincular el fet de tenir vacances amb la lectura, per fer de la lectura un hàbit tan quotidià com banyar-se, bronzejar-se o prendre un refresc.

A banda d’accedir als llibres i la premsa, els usuaris també disposen d’activitats, des d’on s’organitzen conferències, jocs, concerts, recitals, presentacions, tallers, xerrades i narracions de contes. L’objectiu és captar nous lectors, contribuir a promocionar la lectura, i vincular-la al temps d’oci.

Pel que fa a la Biblioteca d’Altafulla, aquest estiu reduirà el seu horari d’obertura a tres tardes, destinant els matins a les tasques de revisió del fons i reorganització del dipòsit de llibres. Per dur a terme les tasques de revisió del fons de la Biblioteca, es demana la col·laboració de voluntaris. Podeu trucar al 977651176 o bé adreçar-se directament a la Biblioteca, al carrer de les Escoles, s/n.

Els horaris

  • Bibliomar: del 4 de juliol al 31 d’agost, de dilluns a divendres, de 17 a 20h, al Parc de Voramar
  • Biblioteca Martí Magrinyà: del 4 de juliol al 31 d’agost, dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 20h, al carrer de les Escoles s/n

Temas

Comentarios

Lea También